باز شدن لینک های پست ها در صفحه جدید

amin704

کاربر عضو
سلام

باید چیکار کنم تا لینک هایی که در پست هام میزارم وقتی روشون کلیک میشه در صفحه جدید باز شن...... البته میدونم با کد target=_blank میشه این کارو کرد ولی این فقط برای یه لینکه نه همهی لینک ها

amin704

کاربر عضو
سلام

باید چیکار کنم تا لینک هایی که در پست هام میزارم وقتی روشون کلیک میشه در صفحه جدید باز شن...... البته میدونم با کد target=_blank میشه این کارو کرد ولی این فقط برای یه لینکه نه همهی لینک ها

william

کاربر عضو
تنها راهش همین هست.

البته اگه از سیستم خاصی مثلا وردپرس استفاده می کنید، افزونه هایی برای تغییر خودکار لینکها به منظور باز شدن در صفحه جدید (مثلا لینک های خروجی) موجود هست.

william

کاربر عضو
تنها راهش همین هست.

البته اگه از سیستم خاصی مثلا وردپرس استفاده می کنید، افزونه هایی برای تغییر خودکار لینکها به منظور باز شدن در صفحه جدید (مثلا لینک های خروجی) موجود هست.

amin704

کاربر عضو
تنها راهش همین هست.البته اگه از سیستم خاصی مثلا وردپرس استفاده می کنید، افزونه هایی برای تغییر خودکار لینکها به منظور باز شدن در صفحه جدید (مثلا لینک های خروجی) موجود هست.
از ورد پرس استفاده میکنم...میشه بیشتر توضیح بیدن

amin704

کاربر عضو
تنها راهش همین هست.البته اگه از سیستم خاصی مثلا وردپرس استفاده می کنید، افزونه هایی برای تغییر خودکار لینکها به منظور باز شدن در صفحه جدید (مثلا لینک های خروجی) موجود هست.
از ورد پرس استفاده میکنم...میشه بیشتر توضیح بیدن

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
این کد رو بین head قرار بدید

کد:
<base target="_blank">

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
این کد رو بین head قرار بدید

کد:
<base target="_blank">

william

کاربر عضو
یه افزونه وردپرس دارم، که با استفاده از جاوااسکریپت لینک های خروجی در صفحه رو پیدا میکنه و در صفحه جدید باز می کنه.

البته مال خیلی وقت پیش هست، ممکنه نسخه جدیدترش اومده باشه و نیاز به آپدیت داشته باشه.

به هر حال پیوستش می کنم.

کد:
=== Open in New Window Plugin ===

Tags: outbound, links

Donate link: http://www.blogseye.com/buy-the-book/

Requires at least: 2.8

Tested up to: 3.3

Contributors: Keith Graham

Stable tag: 2.2

Opens external links in a new window, keeping your blog page in the browser so you don't lose surfers to another site.

== Description ==

The Open in New Window Plugin Plugin uses JavaScript to target external links to a new browser window, leaving your blog page open. 

Since it uses javascript, it targets more links than using a plugin that filter pages and rewrite the link. The plugin will find many links generated in scripts or pasted into posts and comments.

Due to the limitations of  javascript it will not be able target links in iframes such as Adsense and some other affiliate links.

پیوست‌ها

• open-in-new-window-plugin.zip
    5.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

william

کاربر عضو
یه افزونه وردپرس دارم، که با استفاده از جاوااسکریپت لینک های خروجی در صفحه رو پیدا میکنه و در صفحه جدید باز می کنه.

البته مال خیلی وقت پیش هست، ممکنه نسخه جدیدترش اومده باشه و نیاز به آپدیت داشته باشه.

به هر حال پیوستش می کنم.

کد:
=== Open in New Window Plugin ===

Tags: outbound, links

Donate link: http://www.blogseye.com/buy-the-book/

Requires at least: 2.8

Tested up to: 3.3

Contributors: Keith Graham

Stable tag: 2.2

Opens external links in a new window, keeping your blog page in the browser so you don't lose surfers to another site.

== Description ==

The Open in New Window Plugin Plugin uses JavaScript to target external links to a new browser window, leaving your blog page open. 

Since it uses javascript, it targets more links than using a plugin that filter pages and rewrite the link. The plugin will find many links generated in scripts or pasted into posts and comments.

Due to the limitations of  javascript it will not be able target links in iframes such as Adsense and some other affiliate links.

mahdiali35

کاربر عضو
شما میخواید تمام لینک هایی که داخل پستتون هست رو بدون اینکه _blank بزارید در صفحه ی جدید باز بشه درسته ؟

میتونید از تکه کد زیر در قالب خودتون استفاده کنید :

کد:
<script type="text/javascript">
function Init()
{
  // Grab the appropriate div
  theDiv = document.getElementById('theDiv');
  // Grab all of the links inside the div
  links = theDiv.getElementsByTagName('a');
  // Loop through those links and attach the target attribute
  for (var i=0, len=links.length; i < len; i++) {
    // the _blank will make the link open in new window
    links[i].setAttribute('target', '_blank');
  }
}
window.onload = Init;
</script>
اگر حلقه ی مطالب وردپرس شما داخل یک تگ div قرار بگیره که id اون برابر با theDiv باشه همه ی لینک هایی که داخل پست باشه داخل یک تب جدید باز میشه ...

mahdiali35

کاربر عضو
شما میخواید تمام لینک هایی که داخل پستتون هست رو بدون اینکه _blank بزارید در صفحه ی جدید باز بشه درسته ؟

میتونید از تکه کد زیر در قالب خودتون استفاده کنید :

کد:
<script type="text/javascript">
function Init()
{
  // Grab the appropriate div
  theDiv = document.getElementById('theDiv');
  // Grab all of the links inside the div
  links = theDiv.getElementsByTagName('a');
  // Loop through those links and attach the target attribute
  for (var i=0, len=links.length; i < len; i++) {
    // the _blank will make the link open in new window
    links[i].setAttribute('target', '_blank');
  }
}
window.onload = Init;
</script>
اگر حلقه ی مطالب وردپرس شما داخل یک تگ div قرار بگیره که id اون برابر با theDiv باشه همه ی لینک هایی که داخل پست باشه داخل یک تب جدید باز میشه ...

amin704

کاربر عضو
اقا ممنون از همتون.......... از همون تکه اسکریپت استفاده کردم کارم راه افتاد..... با اینکه اینجا سایت اسکریپته ولی از وردپرس هم خوب پشتیبانی میکنید......دمتون گرم کلا

amin704

کاربر عضو
یه سوال دارم که همینجا میپرسم دیگه تایپک نمیزنم............ اقا من نمیتونم به داشبورد وردپرسم وارد شم .... هر ادرسی که میزنم مثل صفحه لو گین یا اصلا دسته بندیها وارد نمیشه....فکر کنم مشکل از وردپرس باشه........راهی نیست که از طریق هاست بتونم داشبورد وردپرسو باز کنم؟

amin704

کاربر عضو
یه سوال دارم که همینجا میپرسم دیگه تایپک نمیزنم............ اقا من نمیتونم به داشبورد وردپرسم وارد شم .... هر ادرسی که میزنم مثل صفحه لو گین یا اصلا دسته بندیها وارد نمیشه....فکر کنم مشکل از وردپرس باشه........راهی نیست که از طریق هاست بتونم داشبورد وردپرسو باز کنم؟

.......... اقا حل شد.....نمیتونستم این پستو حذف کنم مجبور شدم ویرایشش کنم...........کلمه admin رو بعد از اسمه سایتم نوشتم منو به صفحه ادمین هدایت کرد........

بالا