با سورس یا بی سورس ؟

majidzm

تازه وارد
سلام خدمت همه دوستان و اساتید

من سفارش یه سایت رو به شخصی دادم که سیستم اختصاصی مدیریت محتوا برام با پی اچ پی بنویسه به همراه یه قالب رسپانسیو.

قرار شده وب سرویس هم برای سیستم بعدا جداگانه با هم هماهنگ کنیم.

با توجه به این که من نمی دونم سیستم ایشون اپن سورس هست یا نه (هیچی از برنامه نویسی نمی دونم) در آینده شخص برنامه نویس دیگری می تونه سیستم مدیرته نوشته شده رو برام توسعش بده و روش کار کنه؟

1_آیا نیاز به فایل هاس سورس هست ؟ یا مستقیما میشه در کدهای فایل های سیستم مدیریت تغییرات رو انجام داد؟

2_در کل برای اینکه بعدا مجبور نشم برای اضافه کردن یه امکان جدید سیستمو از اول سفارش بدم چه راه کاری بهم پیشنهاد میکنید؟

3_ اگه فایل های سورس رو بهم نداد چه راه هایی در آینده برام میمونه؟

اگه سوالی هست بفرمایید

با تشکر از دقت و راهنمایی شما دوستان

farsadf

کاربر عضو
با سلام

1 - بله به فایل های سورس نیاز هست ولی اگه با کدر های قدیمی کد بشه میشه یه چیزایی از توش درآورد

2 - حتما فایل های سورس رو تقاضا کنید اگه باهاش اپن سورس قرارداد زدید که هیچ در غیر این صورت حتما در ازای فایل های سورس مبلغی رو به شما میگن

3 - بسته به نوع کد کردن میشه از دیکودر های پولی و رایگان استفاده کرد

MahdiY

راهبر انجمن
میشه بگید سیستم که شخصی هست برای چه منظوریه ؟

سعی کنید اگه میشه از سیستم های آماده استفاده کنید از همه لحاظ مطمئن تره از لحاظ امنیت و باگ و ...

باید اوپن سورس باشه و کدشون نکنه

اگه فایل ها اوپن سورس باشه میتونید تغییر بدید

اگه هم فایل ها را نده (کد کنه) باید بندازید بره همین! :|:|

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
در نهایت طرف اگر اوپن سورس هم به شما بده و شما نیاز به تغییرات داشته باشید. باید مستندات وجود داشته باشه...

وگرنه باید برنامه نویس بشینه از ابتدا سیستم رو انالیز کنه ببینه چی به چیه... که زمان بره... تازه اگر طرز و روش کد نویسی دو برنامه نویس یکی باشه...

mirhendi

کاربر عضو
سعی کنید همیشه از اپن سورس ها استفاده کنید

چون امنیت و توسعه پذیری بیشتری داره ...

majidzm

تازه وارد
وقتی که سیستم و سایت راه اندازی شد من چطور باید بفهمم که سیستم اوپن سورس هست و قفلی روش نیست؟

و سوال دیگه این که سورس هارو به چه شکل و قالبی باید بهم بده؟

alifiresoft

کاربر عضو
1- باید بتونید خودتون روی یه سایت دیگه نصبش کنید.

2- به سه برنامه نویس مورد اعتماد نشون بدید.

بالا