با نشد تصاویر وب سایت

shafieeehsan20

تازه وارد
سلام وقت بخیر
محصولات جدیدی که میذارم عکس هاشون اندازه بزرگ نمایش نمیده فقط تصاویر کوچک و گالاری بازی نمیشه
مثل این صحفه
کار های که انجام دادم قالب نسخه های قبل تر تست کردم افزنه ها هم به جز ووکامرس غیر فعال کردم حل نشد 4 تا قالب تست کردم 2 تا باز شدن 2 تا هم نه
پرایمری هم که روی 755 هست / پس از انتقال هاست به این مشکل تقریبا برخورد کردم
کسی در این مورد میتونه راهنمایی کنه
ممنون

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز
شما یک افزونه کش دارید. کش راکت متاسفانه در یکسال گذشته برعکس عمل می کنه یعنی به جای کش کردن و بهبود سرعت باعث کندی و مشکلات جدی می شود. خطاهای متعدد در اجرای تمامی تنظیمات خطاهای مختلفی را ایجاد می کند. مخصولا در بارگذاری عکس یا فایلها. بخصوص وقتی حالت تنبل را در عکس هایش فعال کنید و در همان زمان قالب شما نیز کش بارگذاری تنبل داشته باشد.
بهتره یکبار کش را کامل خالی کنید کش مرورگر خودتان را نیز خالی کنید افزونه کش را غیر فعال کنید و مطمئن باشید که نسخه آخر 3.4.3 نصب باشد سپس تست بگیرید.
ضمنا تنظیمات بخش سفارشی سازی در - پنل وردپرس - قالب ها - سفارشی سازی - وکامرس را یکبار بررسی و ذخیره کنید.
حتما یکبار پیوندهای یکتا را نیز بروزرسانی کنید
برای اطمینان از عدم وجود خطای دیتابیس نیز اگر قالب یا خود شما از افزونه های مدیریت عکس مانند استفاده می کنید یا اگر نمی کنید حتما نصب کنید و یکبار بازسازی عکس ها انجام دهید.
بدون افزونه مدیریت عکس هم می توانید به مسیر - وکامرس - وضعیت - ابزار - بازسازی تصاویر فروشگاه نسبت به تصحیح مسیر آدرسهای اقدام کنید
موفق باشید

بالا