با چه افزونه ای مشتری ثبت نام کنه در سایت ووکامرس ؟؟؟
IAMIR کاربر عضو 27/2/15 #3 افزونه نیازی ندارد . شما از تنظیمات وردپرس ثبت نام کاربران را فعال نگه دارید .
M mojtabashahi2 Banned 27/2/15 #4 درود شاید هم منظور شما یکی از موارد پایین باشد! افزونه مدیریت مشتریان ووکامرس افزونه همکاری در فروش ووکامرس افزونه بازاریابی ووکامرس یا برای وردپرس افزونه یوزر پرو (سازگاری با بی بی پرس بادی پرس و ووکامرس وردپرس) افزونه مدیریت کاربران ووکامرس سیستم همکاری در فروش ووکامرس (سازگاری با edd ووکامرس گراویتی فرم و ...) affiliate wp و ....
درود شاید هم منظور شما یکی از موارد پایین باشد! افزونه مدیریت مشتریان ووکامرس افزونه همکاری در فروش ووکامرس افزونه بازاریابی ووکامرس یا برای وردپرس افزونه یوزر پرو (سازگاری با بی بی پرس بادی پرس و ووکامرس وردپرس) افزونه مدیریت کاربران ووکامرس سیستم همکاری در فروش ووکامرس (سازگاری با edd ووکامرس گراویتی فرم و ...) affiliate wp و ....
J javadteymoori تازه وارد 27/2/15 #5 میخوام مشتری در سایت ثبت نام کند بعد جنس را بخرد . اما موقع ثبت نام میرود به wp-admin چیکار کنم عضو گیری تو یه پنجره سایت باشد ؟؟؟؟؟ - - - Updated - - - چطوری برای سایتم اینجوری کنم ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
میخوام مشتری در سایت ثبت نام کند بعد جنس را بخرد . اما موقع ثبت نام میرود به wp-admin چیکار کنم عضو گیری تو یه پنجره سایت باشد ؟؟؟؟؟ - - - Updated - - - چطوری برای سایتم اینجوری کنم ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
Mohammad مدیر انجمن پرسنل مدیریت 28/2/15 #6 دوست عزیز. اگر قالب شما از ووکامرس پشتیبانی کند. وارد wp-admin نمی شود با این حال از افزونه theme my login استفاده کنید مشکلتان رفع می شود
دوست عزیز. اگر قالب شما از ووکامرس پشتیبانی کند. وارد wp-admin نمی شود با این حال از افزونه theme my login استفاده کنید مشکلتان رفع می شود