بحث درباره پیوندهای یکتا ؟

jafar1374

کاربر عضو
سلام دوستان عزیز

تو مقاله ایی که در سایت وردپرس فارسی خوندم :

Ehs@n

کاربر عضو
اتفاقا منم امروز یه مقاله داشتم در مورد سئو می خوندم که نوشته بود:

بهترین لینک ها،لینک هایی هستند که عنوان پست توش ذکر شده باشه مثل همون مثالی که شما نوشتید.

من خودم هم قبلا به خاط این که وقته لینک رو کپی پیست می کنم با مشکل بر نخورم به حالت p=10 (مثال) در آورده بودم که امروز دوباره برگردوندم به حالت قبلی (اسم پست)

یه نکته هم که شاید دونستنش بد نیست اینه که اکثرا تاکید دارند که صفه با فرمت HTML لود بشه واسه همین پیوند یکتا رو به این صورت وارد کردم!

کد:
[SIZE=12px]/%post_id%/%postname%.html[/SIZE]
حالا هم که چند تا سایت رو داشتم چک می کردم که ببینم سایت هایی که سئو بالایی دارند حالت پیوند یکتاشون چه طور بود دیدم اکثرا پیوند یکتاشون اینجوری ه!

یکی از سایت ها هم قبل از این که عنوان پست بیاد موضوع رو قرار داده بود

test.tk/mozo/post-name

مال خود پرشین اسکریپت هم به صورت:

test.tk/date/post-name

فکر کنم اگه رو این موضوع بحث بشه خوبه چون 100% نتیجش به درد همه مون می خوره!

kasraa

کاربر عضو
سلام

بحث پیوند یکتا یه زمانی آره به قول شما اگر html بود خوب بود و تاثیر داشت

اما چه حالت پیش فرض وردپرس چه حالت های دیگه تاثیری ندارن و فقط الآن بحث محتوا هستش که تاثیر داره

این نظر منه دیگه با بقیه جاها کاری ندارم

فقط یه چیز رو که خیلی خیلی مهم میدونم اینه که آدرس مطلب هرچی کوتاه تر باشه بهتره

محتوای خوب و مفید و تازه تولید کنید ببینید چه تاثیری داره

Ehs@n

کاربر عضو
یه چیز دیگه هم که آلان که داشتم سایت های سئو رو نگا می کردم فهمیدم کاین که اکثر فرمت صفحه هاشون html اند و یه چیز که تقریبا 99% توش مشترک اند اینه که همگی لینک هاشون رو به اینگلیسی نوشتند مثال واسه پستی که عنوان هست " هدیه " نوشته " gift "

حتی سایت میهن دانلود هم نحوه لینک دهیش اینجوری ه

دوستان پیشنهاد می کنم از مقاله های سایت سئو موز استفاده کنید| شاید آلان بگید باز داره سایت خودش رو تبلیغ می کنه ولی حقیقت اینه که من با خوندن بعضی از مقاله های سئوموز آلان سئو سایتم 85% ه! پس حیف ه آدم این اطلاعات رو از دست بده!

بالا