برنامه نويسي براي وردپرس

HamedR

کاربر عضو
از لحاظ انتقال مطلب و IMDB مشکلی نیست حامد جان مشکل اصلی انتقال فایله .خیلی دوست دارم ببینم چجوری با این هزینه می خواد پروژه را تحویل بده .

عزیز منتظر خبر های خوش از سمت شما هستم .

1151d1358802203-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%D9%8A%D8%B3%D9%8A-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-ganol.jpg

You must be registered for see images attach
دادش (need4down) من که نگفتم مشکل از imdb هست. من خودم چند مدل پلاگینش رو دارم. مشکلی که گفتم ماله گانول هست.

راستی آقا مهران من منظورم این بود که شما اگه بخواین همه ی فایل ها رو با mul منتقل کنین ورشکست میشین . بهتره از سایت هایی که اکانت ماهانه نامحدود میدن استفاده کنین.

درضمن اینی که گفتم سایت گانول فیل*تره واسه این گفتم که need4down پلاگین rssposter رو پیشنهاد کرد.(فکر نکنم از سایت ***** شده بشه rss گرفت)

با همون پلاگینی که معرفی کردی ؟

IAMIR

کاربر عضو
دادش (need4down) من که نگفتم مشکل از imdb هست. من خودم چند مدل پلاگینش رو دارم. مشکلی که گفتم ماله گانول هست.راستی آقا مهران من منظورم این بود که شما اگه بخواین همه ی فایل ها رو با mul منتقل کنین ورشکست میشین . بهتره از سایت هایی که اکانت ماهانه نامحدود میدن استفاده کنین.

درضمن اینی که گفتم سایت گانول فیل*تره واسه این گفتم که need4down پلاگین rssposter رو پیشنهاد کرد.(فکر نکنم از سایت ***** شده بشه rss گرفت)

با همون پلاگینی که معرفی کردی ؟
خبر گرفته شده بر اساس پلاگین معرفی شده . انتقال مطلب توسط سرور خارجی انجام شده . حالا اگر سرورت ایران باشه انتقال نمیده چون *****ه . البته برای اون هم راه داره که سرور ایران چجوری ***** را دور بزنه .

IAMIR

کاربر عضو
نمونه کاملشم این سایته .

کد:
http://khabarkhoon.com/
نگارش اختصاصی از ورد پرس از همین پلاگینم خبر می گیره .

البته احسان جان من خودم این پلاگین را برای یک سایت خبری مشابه سایت بالا به طور کامل ویرایش کردم که قابلیت دریافت فیلم (کانورت به MP4) و موسیقی و نمایش و پخش آن و انتقال فایل (البته مستقیم ) به سرور داره .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

HamedR

کاربر عضو
نمیشه جوری تعریفش کرد که مثلا اولین لینک رو بگیره و منتقل کنه به سرور؟

ببین مهران که میگه میخواد از mul برای انتقال به سرور استفاده کنه. این سایته هم به الگوریتم ثابت واسه انتقال فایلهاش داره. (در واقع اصلا فایل رو به سرورش انتقال نمیده . فقط یه جور واسه ی مستقیم هست.

ثبت نامش رایگانه ببین:

mehran00

تازه وارد
نمیشه جوری تعریفش کرد که مثلا اولین لینک رو بگیره و منتقل کنه به سرور؟ببین مهران که میگه میخواد از mul برای انتقال به سرور استفاده کنه. این سایته هم به الگوریتم ثابت واسه انتقال فایلهاش داره. (در واقع اصلا فایل رو به سرورش انتقال نمیده . فقط یه جور واسه ی مستقیم هست.

ثبت نامش رایگانه ببین:

اره اینطوری دیگه نمیخواد مدت زمانی وایساد تا فایل لیچ بشه بعد دانلود کرد ، راستی دوستان من یه راه دیگه هم به ذهنم رسیده یه اسکریپت برای وردپرس نوشته بشه که دستی باشه یعنی Imdb بزنی + کیفیت + لین دانلود آپلودد و اینا و خود اسکریپت شروع کنه به دانلود و آپلود و اینا ، اینطوری بهتر نیست ؟؟

بعدش رفقا کی سایت لچ بلده با اکانت نامحدود ماهانه ؟؟؟

IAMIR

کاربر عضو
نمیشه جوری تعریفش کرد که مثلا اولین لینک رو بگیره و منتقل کنه به سرور؟ببین مهران که میگه میخواد از mul برای انتقال به سرور استفاده کنه. این سایته هم به الگوریتم ثابت واسه انتقال فایلهاش داره. (در واقع اصلا فایل رو به سرورش انتقال نمیده . فقط یه جور واسه ی مستقیم هست.

ثبت نامش رایگانه ببین:

34755569497310226291.jpg

چرا میشه با mul میشه .

IAMIR

کاربر عضو
با mul کار خیلی راحت تر میشه اگر بتونی یک فکری برای واسط ها ی تبلغاتی بکنی .

اونجوری تنها مشکلی که باقی میمونه سایت های تبلغاتی واسطه .

مهران داداش جان راه حل دومت با اولی از زمین تا آسمون فرق می کنه . راه دوم خیلی خیلی ساده تره و راه تر .

من پنل مدیریت پرشین کمپ را دیدم دقیقا همینجوری که گفتی نوشتنش نرم افزار بعد از دادن اطلاعات تمام فایل ها منتقل و تغییر نام میده .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

֍ MOJTABA ֍

تازه وارد
اره اینطوری دیگه نمیخواد مدت زمانی وایساد تا فایل لیچ بشه بعد دانلود کرد ، راستی دوستان من یه راه دیگه هم به ذهنم رسیده یه اسکریپت برای وردپرس نوشته بشه که دستی باشه یعنی Imdb بزنی + کیفیت + لین دانلود آپلودد و اینا و خود اسکریپت شروع کنه به دانلود و آپلود و اینا ، اینطوری بهتر نیست ؟؟بعدش رفقا کی سایت لچ بلده با اکانت نامحدود ماهانه ؟؟؟

داداش این سایت هارو ببین به کارت میاد

بالا