برنامه artister

bahareh

تازه وارد
چجوری می تونم از برنامه Artister کد بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Ehs@n

کاربر عضو
اول که باهاش شروع به طراحی می کنید ازتون می پرسه واسه کدوم سیستم مدیریت محتوا می خواید. اول باید اینو با سیستم خودتون ست کنید

در آخر هم باید قالب رو ذخیره کنید

وقتی ذخیره کردید می تونید برید و به راحتی کد هر قسمتی رو که می خواید رو بردارید

بدون ذخیره نمی تونید کد بگیرید

bahareh

تازه وارد
خوب واسه وبلاگ می تونم استفاده کنم ؟

کدوم رو انتخاب کنم؟

ممنونم که راهنماییم کردید :)

Ehs@n

کاربر عضو
تا جایی که من یادم میاد و می دونم نه این امکان رو داره که واسه وبلاگ قالب بزنه و نه ممکن ه

غیر ممکنه چون هر سیستم وبلاگ دهی کد نویسی اختصاصی داره(واسه هر قسمت کد های معیارش چیز دیگه ای ه و تغییر این معیار ها تو کد هایی که با ارتیستر ایجاد میشه خیلی سخته) + شما نیاز دارید عکس ها و کد استایل رو در یه جایی آپلود کنید(که این مشکلی نداره و با یه هاست رایگان کارتون راه می افته و یا یه آپلودسنتر همیشگی)

ولی...

ولی اگه سیستم وبلاگ دهی سایتی که شما ازش وبلاگ گرفتی از سیستم شبکه وردپرس باشه می تونید تو مرحله اول که می پرسه واسه چه سیستم مدیریت محتوایی می خواید،وردپرس رو انتخاب کنید و بعد از طراحی قالب رو آپلود کنید (اینم بگم که اگه مدیر سایت وبلاگ دهی شما امکان آپلود قالب رو نبسته باشه می تونید این کار رو انجام بدید و چون محدودیت هاست وجود داره فکر نکنم مدیر همچین اجازه ای بده ولی در صورتی که قالب طراحی شده توسط شما از لحاظ کد نویسی و گرافیک سطح قابل قبولی داشته باشه اونو به تم های سیستم خودشون اضافه می کنند)

به این نکته هم توجه داشته باشید که قالب های طراحی شده توسط این برنامه فارسی نیستن و باید ترجمه بشن که فکر نکنم هر کسی بتونه این کار رو انجام بده

bahareh

تازه وارد
ممنونم از کمکتون... میتونید یه برنامه بهم معرفی کنید که بتونم باهاش قالب برای وبلاگ بسازم .

Ehs@n

کاربر عضو
از کدوم سیستم قدرت می گیرید؟

بلاگفا؟

پرشین بلاگ؟

بلاگشن؟

....؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نمیشه برای وبلاگ چیز بدرد بخوری ساخت! مگر اینکه با ارتریستر بیای خروجی html بگیری و بعد کد های وبلاگ رو داخلش بزاری!

bahareh

تازه وارد
اگه بخوام یه قالب برای وبلاگم بخرم میتونید یه جای مطمئن بهم معرفی کنید؟

anet311

کاربر عضو
اگه بخوام یه قالب برای وبلاگم بخرم میتونید یه جای مطمئن بهم معرفی کنید؟
اوو,,,,ه . برای چی بخری .....?

به نظرم اگر میخوای هزینه کنی .یک سایت بخر ...که یک اسم سایت باید بخری سالانه بیست هزار تومن +و فضا به اندازه مورد نیاز .که از ماهانه دو هزار تومن شروع میشه تا ........

بعد میتونی وردپرس رو نصب کنی .از اون ور وردپرس در اینجا

1550 تا تم داره که همه شون رایگانن و از خیلی مبتدی داره تا خیلی خیلی حرفه ای

از این ور هم میتونی امکانات بهش بدی .مثلا لایک کردن .و هر چیزی که فکر کنی

همه اش هم رایگانه 100%

حالا اگر سایت نخواستی

parsskin.com

قالب های خوشگلی داره . انتخاب کن. تغییرات کوچولو موچولو خواستی بهش بدی ما بچه های پرشین اسکریپت در خدمتیم

مثلا تغییر رنگ ها و کم و زیاد کردن منو و .... حذف بعضی جاها ... اسونه کاری نداره...

Ehs@n

کاربر عضو
ببخشید باید زود تر جواب می دادم ولی ندیدم تاپیک رو

شما باید یه برنامه پیدا کنید که خروجی نهایی html باشه و اکثر برنامه ها html اند و این که میشه از Artister هم خروجی html گرفت یا نه نمی دونم ولی تا جایی که یادم میاد نمیشد(خیلی وقته باهاش کار نکردم)

شما اگه می خواید پول خرج کنید بهتره قالب اختصاصی تهیه کنید جون قالب اشتراکی ارزش پول دادن نداره

و حرف anet311 رو هم در نظر بگیرید. به نظر شخصی خودم پول دادن واسه قالب وبلاگ کار صحیحی نیست و بهتره شما سایت تهیه کنید

که با هزینه حدود 16 تومن می تونم براتون هاست و دامنه ملی(ir.) بخرم (در صورت نیاز پ خ بزنید)

واسه قالب هم همینطور که دوستمون گفت بی نهایت قالب رایگان وجود داره ولی اگه بخواین قالب احتصاصی داشته باشین(که واسه شروع به هیچ عنوان پیشنهاد نمی کنم) می تونید با هزینه کردن بیشتر یه قالب زیبا تهیه کنید

در هر صورت اگه کمکی لازم داشتین بنده در خدمت ام :53:

bahareh

تازه وارد
ممنونم از کمکتون...قبلا سایت داشتم خودم میدونم ***** شد گفتم وبلاگ بگیرم که *****م بشه اشکال نداشته باشه....الان یه قالب پیدا کردم همچیزش خوبه جز رنگش که اونم اشکال نداره بازم ممنونم :53: :)

anet311

کاربر عضو
ممنونم از کمکتون...قبلا سایت داشتم خودم میدونم ***** شد گفتم وبلاگ بگیرم که *****م بشه اشکال نداشته باشه....الان یه قالب پیدا کردم همچیزش خوبه جز رنگش که اونم اشکال نداره بازم ممنونم :53: :)
خوب اپلودش کن همینجا. تا ما و دوستان دانلود کنیم و ادیتش کنیم . و رنگش رو به هر چی که خواستی در بیاریم ...

بالا