برگه یا نوشته برای محتوای اموزشی

• نویسنده موضوع Atashe.Entezar
  • تاریخ شروع
A

Atashe.Entezar

Guest
سلام دوستان

من بین برگه و نوشته موندم که وقتی میخوام مطلب اموزشی رو قرار بدم و اخرش پرسش و پاسخ هم داشتع باشه . باید کدومها رو ایجاد کنم برگه یا نوشته . اخه برا من زمان ایجاد نوشته نمیتونم اخرش دیدگاه اضافه کنم

ممنون از راهنماییتون

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

نوشته بهترین حالت رو داره برگه در وردپرس جدید امکان دریافت یا نمایش دیدگاه رو نداره هر چند با گذاشتن یه کد این قضیه حل میشه

در مورد نوشته شما این نکته رو فراموش می کنید بطور پیشفرض قابلیت ارسال دیدگاه مسدود است و شما باید اول در قسمت بالای وردپرس  { تنظیمات صفحه } قابلیت گفتگوها و فرستادن بازتاب رو فعال کنید بعد در زیر مکان قرار دادن مطلب یک تب اضافه میشه نیز این گزینه های فعال شده رو فعال کنید . به این صورت ارسال دیگاه برای کاربران باز خواهد شد و این رو باید در موقع ارسال هر مطلبی لحاظ کنید . ضمنا به علت داشتن دسته بندی در نوشته قرار دادن یک دسته بندی برای منو راحتر از تولید متوالی چندین برگه خواهد بود.

موفق باشید

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام

ممنون از راهنمائیتون فقط من موندم با اینکه تیک دیدگاه و بازتاب رو میزنم و حتی از داخل پنل هم دیدگاه میفرستم اون بعد که بیرون بیام و صفحه رو باز کنم نه دیدگاه خودمو و نه تب یا فرم ارسال دیدگاه رو انتهای مطلب نمایش نمیده.

جاویدان

کاربر عضو
سلام

ممنون از راهنمائیتون فقط من موندم با اینکه تیک دیدگاه و بازتاب رو میزنم و حتی از داخل پنل هم دیدگاه میفرستم اون بعد که بیرون بیام و صفحه رو باز کنم نه دیدگاه خودمو و نه تب یا فرم ارسال دیدگاه رو انتهای مطلب نمایش نمیده.

با سلام

دوست عزیز

یادم رفت شما از قالب BE  استفاده می کنید پس باید در تنظیمات قالب نمایش بازتاب رو فعال کنی تا نمایش بده

موفق باشید

بالا