بهبود رتبه الکسا

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام دوستان .

من میخوام برای بهبود رتبه الکسام بازدید بخرم . حالا چه پاپ آپ چه روش دیگه .

لطفا سایتهای مطمئنی که در ازاری دریافت هزینه بازدید قابل قبول و مطمئنی میفروشن رو معرفی کنین .

مرسی

anet311

کاربر عضو
برای بهبود رتبه الکسا تلاش نکنید. رتبه الکسا اصلا مهم نیست...

به جاش، به افزایش کیفیت سایت خود بپردازید و تبلیغات کنید تا بازدید جذب کنید ...

mostafa98

کاربر عضو
سلام احتیاجی به خرید نیست فقط کافیه از این نرم افزار استفاده کنید البته به صورت درست(استفاده بیش از حد ممنوع) چون به سایت لطمه وارد میشه موفق باشید.

hannanstd.ir

برای بهبود رتبه الکسا تلاش نکنید. رتبه الکسا اصلا مهم نیست...به جاش، به افزایش کیفیت سایت خود بپردازید و تبلیغات کنید تا بازدید جذب کنید ...
تشکر دوست عزیز ، قبول دارم الکسا مهم نیست چون در عرض یک هفته از 13 هزار به 32 هزار رسیدم . اما واسم سواله چرا الکسا تو جهان مهم حساب میشه . یعنی چرا مردم الکسا رو قبول دارن

hannanstd.ir

سلام احتیاجی به خرید نیست فقط کافیه از این نرم افزار استفاده کنید البته به صورت درست(استفاده بیش از حد ممنوع) چون به سایت لطمه وارد میشه موفق باشید.
سلام . تشکر . سعی میکنم درست استفاده کنم

---------------------------

پ . ن : ولی یه سوال ؟

چرا بازدید ها رو آماره وردپرس و یا وبگذر نشون نمیدن؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

farsadf

کاربر عضو
برای این که بر خلاف الکسا که pro*xy رو قبول میکنه سرویس های وبگذر و امثال آن ها از سیستم ضد پراکسی استفاده میکنن و آی پی اصلی شما رو در میارن و با دیتابیس مقایسه میکنند.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نمیدونم چرا هنوز وب مسترا "آمار الکسا" رو یک کفه و معیار حساب میکنن...

hannanstd.ir

آخه ما میدونیم که الکسا چیز بیخودیه ولی متاسفانه عقل مردم تو چشمشونه .

انصافا چیز چرتیه . از 13 هزار تو یه هفته الان رسیدم 51 هزار .

qri

تازه وارد
مهم کیفیت سایت هست الکسا معیار خوبی نیس

hamid_00a

کاربر عضو
من نمیخوام از سایت خودم تعریف کنم ولی اصلا به الکسا اعتقاد ندارم چون به وضوح دارم امار رو تو سایت خودم میبینم

من الکسام به جایگاه مناسبی رسید ولی دباره افت کرد تا بجایی که الان خیلی ناجوره امار الکسام ولی چندتا نکته هست که بشمام میگم

من هروز بازدید سایتم داره زیاد میشه

اینایی طبق امار گیز گوگل میگم

90 درصد کسایی که به سایتم میان دوباره بر میگردن

میانگین بازدید نزدیک 7 دقیقه هست

هروز داره به امار مشترکین سایتم اضافه میشه با اینکه من از اسفند استارت زدم الان نزدیک 1400 تا مشترک ایمیلی و 600 تا اس ام اسی دارم

هروز حداقل دوستا کامنت رو دارم

خداروشکر فروش خوبی دارم رو آموزشا ویژه سایت در حدی که مخارج سایتم تامین شه

الکسا الان ابزاری شده برای تعرفه تبلیغ سایت ها

الانم که الکسا بخش ثبت نام فریش رو برداشته دیگه نمیشه مثل قدیم سایت رو ثبت کرد

اصلا به الکسا کاری نداشته باشید به اون محتوا و بازخورد کاربرا نسبت به سایت توجه کنید روز به روز ایشالا بیشتر میشه

البته من نزدیک 1.5 میلیون خرج تبلیغات سایتم کردم بهترین کار تبلیغ بنری هست

hannanstd.ir

آره دیدم / چه زود پیج رنک گرفتی . تبریک

راستی روزی چندتا ورودی گوگل داری ؟

من الان یه هفته هست 30 40 تا دارم . دیروزو امروز حدود 60 تا . میخوام ببینم منم کی پیج رنک میگیرم

hamid_00a

کاربر عضو
من بزرگترین اشتباهی که کردم وجلو پیشرفتم رو گرفت تا حدودی گول اسم هاست ایران رو خوردم و نزدیک یک سال یکموشت پول الکی دادم بهشون اگر زود تر بایه میزبان دیگه اشنا می شدم کلی بیشتر میتونستم تبلیغ کنم توسایتا پر ترافیک من یه مقدار خرج کردم رو کلمه کلیدیم رسیدم رتبه 10 صفحه 1 رو کلمه کلیدی که رقابت بیشتری بود رسیدم رتبه50 در حال حاضر بین 800 تا 1000 تا ورودی دارم که نسبت به کلمات کلیدی که بالا پایین میشه کم زیاد میشه این ورودی

hharddy

کاربر عضو
با عرض پوزش از استارتر عزیز

دوستان منم با الکسا مشکل دارم هر چقدر که رتبه الکسام در دنیا پایین تر میاد رتبه الکسام در ایران بالاتر میره :|

کسی دلیلشو میدونه؟

hannanstd.ir

انصافا آدم به الگوریتم الکسا شک میکنه . من یه بار به این نتیجه رسیدم که به قالب بستگی داره :دی

هرچند نداره . چون با قالب قبلی الکسام روز به روز بهتر میشد ولی قالبو که عوض کردم الکسام داره سر به فلک میکشه

hannanstd.ir

من بزرگترین اشتباهی که کردم وجلو پیشرفتم رو گرفت تا حدودی گول اسم هاست ایران رو خوردم و نزدیک یک سال یکموشت پول الکی دادم بهشون اگر زود تر بایه میزبان دیگه اشنا می شدم کلی بیشتر میتونستم تبلیغ کنم توسایتا پر ترافیک من یه مقدار خرج کردم رو کلمه کلیدیم رسیدم رتبه 10 صفحه 1 رو کلمه کلیدی که رقابت بیشتری بود رسیدم رتبه50 در حال حاضر بین 800 تا 1000 تا ورودی دارم که نسبت به کلمات کلیدی که بالا پایین میشه کم زیاد میشه این ورودی
با چندتا پست 800 900 تا بازدید داری؟

بالا