بهترین اسلایدر محصولات ؟؟

alexsbr

تازه وارد
سلام دوستان من برای فروشگاه خودم میخوام یک اسلایدر محصول بذارم که محصولاتی که تخفیف خوردن  رو نمایش بده فقط (اسلایدر شبیه سایت دی جی کالا).   درحال حاظر روی وبسایت بنده اسلایدر نصب هست ولی فقط قابلیت گذاشتن عکس رو داره....

You must be registered for see images attach

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اسلایدر سایت مذکور اماده نیست

کد اماده ای نیست و باید خودتون اقدام به پیاده سازی اسلایدر مذکور کنید

کد های HTML شبیه ش هست. اما نه دقیقا...

alexsbr

تازه وارد

به نظرتون چقد هزینه اون میشه اگه بخوام بدم کسی افزونه اون رو برام درست کنه؟

alibakhshi025

تازه وارد
سلام 

با افزونه revolution slider میتونی مشابه همینو اجرا کنی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوس عزیز

این دوستمون درست میگن با افزونه رولوشن اسلایدر یا برخی اسلایدرهای دیگه میتونید اینکار رو انجام بدید . در رولوشن اسلایدر کافیه از نسخه حرفه ای استفاده کنید تا بخش وکامرس باز بشه براتون بعد از شورت کدهای محصولات دارای تخفیف یا sale استفاده کنید و تعدادشون رو بدید .

البته محمد هم درست گفته اسلایدر دیجی کالا رو فکر نکنید که یه اسلایدر اتوماتیک هستش چون خودشون بازسازی می کنند هر هفته چون تیم برنامه نویسی و گرافیک دارند .

موفق باشید

alexsbr

تازه وارد
سلام 

با افزونه revolution slider میتونی مشابه همینو اجرا کنی

سلام من این افزونه نصب هست رو وبسایتم و طرز گذاشتن یک اسلایدر ساده رو هم بلدم که چطوری عکس بذارم ولی برای نمایش محصولات نمیتونم انجام بدم هرکاری میکنم چیزی نشون نمیده شما میتونید کمکم کنید؟؟

البته من اخرین ورژنش که 5.2.6 هست رو نصب کردم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

alexsbr

تازه وارد

اگه میشه کد های html اماده که گفتین لینکش رو بذارید شاید تونستم انجامش بدم ممنون

alexsbr

تازه وارد
با سلام

دوس عزیز

این دوستمون درست میگن با افزونه رولوشن اسلایدر یا برخی اسلایدرهای دیگه میتونید اینکار رو انجام بدید . در رولوشن اسلایدر کافیه از نسخه حرفه ای استفاده کنید تا بخش وکامرس باز بشه براتون بعد از شورت کدهای محصولات دارای تخفیف یا sale استفاده کنید و تعدادشون رو بدید .

البته محمد هم درست گفته اسلایدر دیجی کالا رو فکر نکنید که یه اسلایدر اتوماتیک هستش چون خودشون بازسازی می کنند هر هفته چون تیم برنامه نویسی و گرافیک دارند .

موفق باشید
سلام ممنون بابت توضیح کاملتون افزونه رولوشن اسلایدر نصب هست و قسمت ووکامرس هم باز هست فقط موقعی که تنظیمات رو انجام میدم چیزی رو نمایش نمیده خود اسلایدر توسایتم هستش ولی تصویر محصول نمایش داده نمیشه چراا؟

You must be registered for see images attach

بالا