بهترین افزونه برای چند زبانه کردن سایت وردپرسی

saji051

کاربر عضو
سلام من میخوام سایت رو بیارم بالا که چند زیانه باشه ممنون میشم راهنمایی کنید و بگید که چطوری 

و از چه طریق باید اینگار رو انجام بدم

اگه آموزشی هم در این زمینه دارید ممنون میشم برام پیوست کنید

ممنون

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
اول از همه یک قالب ترجمه شده بوسیله po و mo رو پیدا و نصب کنید . یعنی قالبی باشه که پایه اش انگلیسی باشه و اون زبانهایی که شما برای سایت مد نظر دارید به وسیله فایل زبان mo داخلش وجود داشته باشه .

بعدش هم کافیه افزونه wpml رو نصب کنید .

GraphX

تازه وارد
سلام من میخوام سایت رو بیارم بالا که چند زیانه باشه ممنون میشم راهنمایی کنید و بگید که چطوری 

و از چه طریق باید اینگار رو انجام بدم

اگه آموزشی هم در این زمینه دارید ممنون میشم برام پیوست کنید

ممنون
qtranslate رو بهتون پیشنهاد می کنم

saji051

کاربر عضو
اول از همه یک قالب ترجمه شده بوسیله po و mo رو پیدا و نصب کنید . یعنی قالبی باشه که پایه اش انگلیسی باشه و اون زبانهایی که شما برای سایت مد نظر دارید به وسیله فایل زبان mo داخلش وجود داشته باشه .

بعدش هم کافیه افزونه wpml رو نصب کنید .

خیلی ممنون دوست عزبز بابت پاسخگویی شما...

ولی میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟

po؟؟؟

mo؟؟

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
طبیعتا وقتی سایت چند زبانه میخواید بزنید باید اگه کاربر زبان انگلیسی رو انتخاب کرد قالب چپ چین و انگلیسی باشه . اگه فارسی رو انتخاب کرد قالب راستچین و فارسی باشه و غیره ...

خب قالب باید به صورت استاندارد ترجمه شده باشه به این صورت که قسمت راستچینش از طریق فایل جانبی rtl.css به قالب اضافه شده باشه تا اگه زبان انگلیسی بود استایلهای rtl فراخونی نشه .

برای زبان هم به همین صورت هست . اگر قالب شما از طریق دستکاری شدن توی سورس افزونه فارسی شده باشه دیگه فقط زبان فارسی رو داره . اما وقتی از طریق poedit یا ... ترجمه بشه و فایل های po و mo مربوط به هر زبانی به صورت جداگانه داخل قالب باشه ، اگه کاربر زبان فارسی رو انتخاب کنه فایل زبان فارسی فراخونی میشه ، اگه انگلیسی رو فراخونی کنه فایل زبان انگلیسی فراخونی میشه ، عربی ، فرانسوی و غیره ...

بالا