بهترین شبکه تبلیغاتی

حسن غویشه

کاربر عضو
درود

وقت بخیر

You must be registered for see images attach

همونطور که مستحضر هستید امروزه شبکه های تبلیغاتی (اینترنتی) زیادی مشغول فعالیت هستند و هر کدام با ارائه خدمات هدفمند تر و سیاست متفاوت سعی در پیشی گرفتن در این بازار پرتکاپو را دارند!

حال از شما که حتی تجربه اندکی در این مسئله دارید درخواستی داریم:

با توجه به نحوه اشتراکتون (آگهی گیرنده، آگهی دهنده یا هر دو) ، نوع تبلیغ (هدفمند و ...)، ذکر نام شبکه تبلیغاتی و سایر موارد که به آن واقف اید تجربیات، نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را با دوستان عزیز و کسانی که شاید هنوز هیچ تجربه ای ندارند و در بین هزاران علامت سوال متوقف شده اند به اشتراک بگذارید.

| | | | | | | | |

با سپاس :)

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

بنده به نظرم هیچکدومشون بدرد نمی خورن ، چون با ایجاد یک بازار تصنعی تبلیغاتی و متاسفانه بعضا رانت برای خودشون ایجاد ساختار کرده اند ، طبق قوانین کشور اگر شغل این افراد تبلیغات باشد فرقی نمی کند چگونه اول باید مجوز داشته باشند که بعضا بیشترشان ندارند و این یعنی از دادن مالیات و بسیاری چیزها شانه خالی کرده اند ، دوم قیمتها کاملا غیر رقابتی و گران و بعضا بسیار گران است بعضا شما تبلیغ هم بفرمایید مثلا چند نفر حاضر به کلیک هستند ، سوم بیشترشان از روی هم کپی پیست می کنند ، چهارم با ایجاد ساختارهای من درآوردی مثل هدفمند و منطقه ای و مشتری خاص پول بیشتری درخواست می کنند در حالیکه شما هیچ وقت نخواهید فهمید چگونه سایت تبلیغاتی که فقط از یک سرور اشتراکی یا مجازی یا اصلا خصوصی چگونه می فهمند بنده کدوم منطقه هستم یا چی می خوام یا چی تو فکرم هست اصلا چجوری میخوان بفهمند (ادای گوگل و یاهو و آ او ال و فیسبوک رو در آوردن راحته) ، پنجم بیشتر این سایتها برای بالا بردن سطح دامنه خودشان اولویتی اینگونه دارند که بعد از کلیک برای چند ثانیه بر روی دامنه آنها رفته سپس ریدایرکت می گردید به سایت مورد نظر خب این از دو منظر برایشان نفع دارد اول ورودی بالا و دوم بک لینک و این یعنی این سایتهای فقط با همین مقدار ورودی و خروجی و حتما ثبت در سایتهای ارزش گذاری بزرگ خودشان و رتبه دامنه را بالا برده و در خصوص دامنه های بین المللی معروف می توانند با قیمتهای بالا بفروش برسانند که در مورد دامنه های داخلی نیز چنین است ، ششم هیچگونه خدمات رایگانی به تبلیغات دهنده داده نمی شود مثلا طراحی بنر یا طرح خاص تا اینگونه بازار دیگری نیز برای خودشن دست و پا کنند در حالیکه مبالغ بسیار زیادی نیز دریافت می کنند و اینکه چه مقدار شخص تبلیغات دهنده به منفعت میرسد اصلا مهم نیست تعداد سایتها در حال افزایش است و کافیست شما چند سایت معروف مثل دیجی یا امثال اون رو تبلیغ کنید تا سایتهای کوچکتر گول بخورند . هفتم بعضا برای پرداخت به ارائه دهندگان قوانینی وضع می کنند که مطمئنا شما نیز آنها را دیده اید مثلا سقف پرداخت زمان برای پرداخت روشهای پرداخت قیمتهای بعضا بسیار پایین که اصلا در حد مصرف اینترنت نیز نخواد گنجید ، بعضا سرورهای خراب و مشکل دار ، برنامه نویسی ضعیف و مورد دار ،  هشتم بعضا پشتیبانی های کند بی ادبانه ، طلبکارانه و .... نهم بعضا برخی از این سایتها فقط یک اسکریپت آماده هستند که توسط یک شخص نصب و ارائه شده ولی در ساختار تخیل ایشان و اینکه شما آن ور قضیه را نمی بینید با یک مجموعه عظیمی از داده پردازان و نظریه پردازان و گروهی کارمند و حشم و خدم و اصلا یه چی میگم یه چی میشونی مثلا طرفید ....

یادمون باشه در دنیای خارج از کشور ما افراد دقت زیادی در این موارد دارند افراد به صورت فله ای و قارچی شروع به کپی کاری از یک شغل نمیکنند ولی در کشور ما از یک محله بگیر تا یک شهر و استان و سطح کشور فضای مجازی هم همینطور متاسفانه افراد مسئول هم در این بین فقط و فقط و فقط پول رو می بینند و ولا غیر اقتصاد بیمار یعنی این....

البته قبلترها یک شخصی بود که مثلا شرکت بود با بسیاری از سایتهای بزرگ خبری و اینها توسط یه چیزایی (...) قرارداد داشت فکر کنم هنوز داشته باشه قیمتهایی میداد که هنوزم ذخایرش تو فضای نت موجوده که بیا و ببین خودتون ببیند این آشفته بازار رو  ....

تمامی موارد بالا رو از روی تجربه خودم و برخی دوستانم گفتم ، قصدم منفی نگری نیست ، یک نقد سازنده از اعلام مشکلات موجود در  می آید ، موارد پشت پرده دیگری نیز هست که خودتون برید تحقیق کنید تفکر و تعمل کنید و سپس با دقت و وسواس بیشتری خدمات بدید خدمات بگیرید ضمنا قوانینشون رو هم کپی بگیرید و با دقت فراوان بخونید !!!

موفق باشید

بالا