بهترین قالب فروشگاهی برای ووکامرس

nsp

Banned
سلام دوستانبهترین قالب فروشگاهی ووکامرس چیه؟؟

که علاوه بر سبک بودن و سریع لود شدن امکانات زیادی داشته باشه؟

برای ساخت فروشگاه محصولات نرم افزاری و آموزشی که قسمت دریافت کد فعال سازی برای کاربران داشته باشه.

- - - Updated - - -

سلام دوستانبهترین قالب فروشگاهی ووکامرس چیه؟؟که علاوه بر سبک بودن و سریع لود شدن امکانات زیادی داشته باشه؟

برای ساخت فروشگاه محصولات نرم افزاری و آموزشی که قسمت دریافت کد فعال سازی برای کاربران داشته باشه.
یکی نیست منو دریابه!!!!

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
کاربر محترم اینجا چت روم نیست. لطفا قوانین رو رعایت کنید و برای دریافت پاسخ حداقل 24 ساعت در انتظار باشید

قسمت دریافت کد ربطی به قالب نداره و یک افزونه هستش.

قالب های متعددی معرفی شدن در بخش معرفی قالب و کاملا دلخواهی هست و هیچ قالب تخصصی برای موضوع شما وجود ندارد. باید بسته به نیاز خود تغییر دهید

nsp

Banned
ممنون از پاسخ شما

میشه بین این همه قالب که برای ووکامرس وجود داره یک قالب مطمئن از نظر امنیتی و سبک و با امکانات بالا که البته رایگان هم باشه به من معرفی کنید؟

ممنون میشم

من قالب ریتیلر را نصب کردم اما ارور میده قسمت پرداختش.

قالب لاکچری را هم نصب کردم اما اصلا تنضیماتی نداشت داخل پیشخوان!

- - - Updated - - -

attachment.php
ارور در صحفه پرداخت آنلاین پوسته ریتیلر

You must be registered for see images attach

soosmar

کاربر عضو
سلام

ممنون از محمد آقای عزیز بابت راهنماییشون...

دوست عزیز، زدن یه سایت که موفق باشه نیاز به هزینه داره :57: یا اینکه مهارت بالایی می خواد ( از همه نظر ) به نظر من!

شما می خوای هیچی هزینه نکنی و بهترین ها رو هم داشته باشید؟! قطعا کارتون خیلی سخت خواهد بود، خیالتون راحت :26:

به نظرم اگه می خوای فروشگاه بزنی نیازه حداقل هزینه داشتن یه قالب درست و حسابی رو بکنید، در غیر اینصورت به نظرم برید ی جای دیگه فعالیت کنید موفق ترید!

در مورد قالب، بگردید و چن مورد رو انتخاب ککنید بعد نظر دوستان رو بپرسید، این خیلی بهتره :69:

موفق باشید

nsp

Banned
الان واقعا این سوال که: لطفا از بین پوسته های ووکامرسی موجود در سایت 3 تا از برترین هاارو معرفی کنید مشکلی داره!!!!!!!!

من خودم تا حدی توانایی تو این زمینه دارم اما اگه نیاز باشه هزینه هم خواهیم کرد.

لطفا از بین پوسته های ووکامرسی موجود در سایت 3 تا از برترین هاارو معرفی کنید :(( :( ( :((

بالا