به نظر شما تعرفه ی ساخت یک سایت وردپرسی و پشتیبانی همه جانبه برای یک سال چقدر باشه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

anet311

کاربر عضو
من بنا به شرایطی باید برای مشتری هام یه سایت ساده و وبلاگ مانند بسازم، که وردپرس رو به قالب ترجیح میدم .

حالا وقتی میخوام تعرفه بذارم مموندم که چقدر باشه ؟

با شرایط زیر:

طراحی لوگو و هدر و ساخت منوها ،

دامین و هاست رایگان ،

بک اپ گیری دستی توسط من ،

و هر وقت هر کسی کمک نیاز داشت من بهش کمک کنم ،

برای یک سال 400 خوبه ؟

اگر تعرفه رو کم کنم ،خوب تخصص ما اینه و برای یادگیری و تجربه پدرمون در اومده !!

اگر تعرفه رو زیاد کنم دلم نمیاد ؟؟؟؟!!!!

ممنونم از راهنمایی .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Ehs@n

کاربر عضو
درسته کار من این نیست ولی خوب دیگه (به جز اولی )

من واسه طراحی بنر 20 میگیرم! هدر رو هم کمی بیشتر انجام میدم! (10 20 تومن بیشتر! بستگی داره به چیزی که طرف می خواد و سایزش و....) ولی طراحی لوگو رو 30 تومن انجام میدم!

دامین هم که خودت قیمتش رو می دونی ولی هاست رایگان :eek:

قیمت هاست خوب برای یک سال حدود 50تومن ه! + هاست بک آپ

بک آپ گیری دستی هم که با یه تنظیم داخل پنل سی پنل میشه اتوماتیک هر روز بک آپ بگیره!

پشتیبانی هم قسمتی ه که خودت باید قیمت بدی! باید ببینی تو روز چقدر وقتت رو خواهی گذاشت واسه پشتیبانی سایت و ...!

حالا من اینا رو گفتم! خودت ببین قیمتی که گفتی چه طور ه؟! به نظر خود من که کم گفتی! چون پشتیبانی یک ساله ....!

anet311

کاربر عضو
ممنونم.

من بین یه سری املاکی هستم . اکثرا بی سواد هستند ، و گاهی میرن زیر میز تریاک هم میزنن . باهاشون کار میکنم .

یک زمین میفروشن 120 میلیون .

20 میلیون بر میدارن برای خودشون .

به همین دلیل دلم نباید بسوزه واسه این جور آدم ها .

Ehs@n

کاربر عضو
پس با توجه به قسمت باحالش یعنی تریاک! (چی هست این تریاک؟ :p )و 20 میلیونی که میشکن بهتره بگی بالای 1تومن! بذار جونشون دربیاد ! :))

400 تومن خیلی کمه! من اولش که تاپیک رو خوندم خواستم 1تومن بگم ولی گفتم شاید طرف یکی مثل خودم باشه! بی پول واسه همین این توضیحات رو نوشتم ولی با توجه به این حرفی که شما گفتی همون 1تومن به بالا بهترین قیمت ه! ;)

cniran

کاربر عضو
سلام. بستگی به مشتری داره و سختی کار. من برای وردپرس کمتر 400 و بیشتر 800 نمیگریم . پشتیبانی یکساله هم در حد اینکه مشتری خودش گند بزنه تو ترتیب منو ها و نوشته ها و من درستش کنم. اما من خودم رو راحت میکنم. بعد از تحویل کار یه فیلم آموزشی از کل قسمت ها مدیریت وردپرس و قالب سایت و ... به مشتری میدم و تمام. دیگه مشتری تا گفت اقا فلانه میگم برو قسمت 4 فیلم رو ببین هست. به همین راحتی. من مشتری داشتم نمیدونسته ایمیل چیه حالا داره مدیریت میکنه سایتش رو.

هاست هم به مجازی گرفتم ماهیانه پول میدم و از مشتریا سالیانه 100 میگیرم با 3 گیگ فضا و 20 گیگ ماهیانه.

به نظر خودم من دارم کم میگم اما خوب مشتری ها یکی نرفته بعدی میاد. مشتری مشتری میاره دیگه. قیمت هم که مناسب بگید میتونید بهشون بگید هر کجای ایران میخواید قیمت بگیرید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا