تایید نشدن خودکار حساب کاربران در یوزر پرو

haleh

کاربر عضو
سلام

لطفا به من کمک کنید من از افزونه یوزر پرو واسه عضویت تو سایت استفاده میکنم

اما یه مشکلی که دارم کاربرایی که ثبت نام رو انجام میدن و ایمیل های فعال سازی رو هم مراحلشو میرن حسابشون تو سایت فعال نمیشه و مدیر سایت باید دستی دونه دونه حساب ها رو فعال کنه.

لطفا راهنماییم کنید.

عکس قراردادم لطفا ببینید.

You must be registered for see images attach

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

در افزونه یوزر پرو شما تعیین میکنید که کاربران دستی تایید بشن یا خیر . لطفا قسمت تایید دستی رو غیر فعال کنید.

گاهی بررسی تنظیمات یک افزونه شاید زمان بر باشه ولی آزمون و خطا و امتحان متوالی می تونه باعث افزایش تجربه شما بشه.

موفق باشید

haleh

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

در افزونه یوزر پرو شما تعیین میکنید که کاربران دستی تایید بشن یا خیر . لطفا قسمت تایید دستی رو غیر فعال کنید.

منظور شما این قسمتیه که تو عکس مشخص کردم؟

گاهی بررسی تنظیمات یک افزونه شاید زمان بر باشه ولی آزمون و خطا و امتحان متوالی می تونه باعث افزایش تجربه شما بشه.

موفق باشید
اگه منظورتون اینه که من دوست دارم کاربر که ثبت نام کرد ایمیل فعال سازی براش ارسال بشه و بعد از اون که فعال کرد حسابش تو سایت فعال بشه.

لطفا اگه اشتباه میکنم راهنماییم کنید

You must be registered for see images attach

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

خیر این نیست این ایمیل فعالسازی در سایت هستش و جدا از تایید مجوز کاربری درونی محسوب میشه {به علت عدم دسترسی به یوزر پرو نمی تونم راهنمایی دقیقتری کنم} . ولی یادم هست یه بخشی داره که تایید دستی کاربران داخلی رو فعال غیر فعال می کرد .

موفق باشید

haleh

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

خیر این نیست این ایمیل فعالسازی در سایت هستش و جدا از تایید مجوز کاربری درونی محسوب میشه {به علت عدم دسترسی به یوزر پرو نمی تونم راهنمایی دقیقتری کنم} . ولی یادم هست یه بخشی داره که تایید دستی کاربران داخلی رو فعال غیر فعال می کرد .

موفق باشید
ممنونم آقا

میشه خواهش کنم یه نسخه از اینترنت دانلود و این مورد رو برام روشن کنید.

من هرچی میگردم نیست بخدا :(

بالا