تا حالا دقت کردین ؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

MahdiY

راهبر انجمن
سلام . تا حالا دقت کردین وقتی دکمه شات دان را میزنید تازه یادتون میافته که چیکار داشتید ؟ تا حالا دقت کردین ماه رمضون هر سال جابجا میشه ؟ تا حالا دقت کردین بعضی مواقع ماه رمضون و محرم میافتند تو هم ؟!تا حالا دقت کردین چرا نمیشه با موسیقی سنتی رقصید ؟تا حالا دقت کردین با کت نمیشه شلوار کتونی پوشید ؟تا حالا دقت کردین پرشین اسکریپت انجمن داره ؟تا حالا دقت کردین پسرا باید برن سربازی؟تا حالا دقت کردین شما یه ادم الاف هستید؟تا حالا دقت کردین آپلود سنترش بیش از 20 مگ فایل آپ نمیکنه ؟تا حالا دقت کردین پرشین اسکریپت مدیر داره؟!تا حالا دقت کردین اسم مدیرشو نمیدونین؟!تا حالا دقت کردین من در امضام دو تا سایت هامو معرفی کردم ؟! تا حالا دقت کردین بعضی مواقع خنگ میشین ؟! تا حالا دقت کردین فکر میکنید تا حالا کسی نتونسته سرکارتون بگذاره ؟تا حالا دقت کردین شما این مطالب را خوندید ؟تا حالا دقت کردین در این مطلب چند علامت سوال بکار برده شده؟تا حالا دقت کردین شما سر کارید؟

MahdiY

راهبر انجمن
تا حالا دقت کردین اول سال به خودتون میگید میخوام امسال حسابی درس بخونم اما وسط سال انگار نه انگار ؟ تا حالا دقت کردی همه اش میگی روزی بیشتر از 2 ساعت نمیشینم پا کامپیوتر اما دو ساعت دو ساعت میشینی ؟ تا حالا دقت کردین پست قبلی سرکاری بود اما این پست واقعیته ؟ تا حالا دقت کردین آدم وسط ماه رمضون به روزه عادت میکنه ؟ تا حالا دقت کردین ماه رمضون سه شب قدر داره ؟ تا حالا دقت کردین بعد ماه رمضون عیده ؟ و تا حالا دقت کردین تو اون عید نمیشه روزه گرفت ؟ تا حالا دقت کردین جمعه ها نماز جمعه برگزار میشه ؟

EhsaanDev

کاربر عضو
تا حالا دقت کردید که اگه روزنامه ای که برا سبزی خوردن میزارن، مطالبش خیلی جالبه و داستانای جنایی زیاد داره، ولی اگه بری همون روزنامه رو خودت بخری، هیچی به درد بخور نداره؟

djary

کاربر عضو
تا حالا دقت کردين کسی اشتياق به انجام کار خير نداره ؟

MahdiY

راهبر انجمن
تا حالا دقت کردین اسپم دادن تو انجمن مد شده ؟ تا حالا دقت کردین این تاپیک الکی الکی اومد بالا و ازش استقبال شد ؟ تا حالا دقت کردین وقتی روزه ای همه چیز به نظرت خوش مزه میاد و حسابی هوس میکنی اما بعد از افطار انگار زیپ دهنو بستن ؟

MahdiY

راهبر انجمن
تا حالا دقت کردین اگه یکی تو انجمن سوال بپرسه باید دور روز صبر کنه جواب بگیر اما اگه کسی یه تاپیک جنجالی (منظورم دعوا و ... هست) درست کنه سر سه سوت 2 تا صفحه میشه ؟ :D ;)

بعد تا حالا دقت کردین تاپیک جنجالی دو تا صفحه که میشه تاپیک بسته میشه و 24 ساعت بعد پاک میشه!

arashmmm1414

کاربر عضو
تا حالا دقت کردین من هم یه فروشگاه اینترنتی دارم ،،

Ehs@n

کاربر عضو
تا حالا دقت کردین که کمهدی باید از انجمن اخراج بشه تا دیگه روی حاشیه اینقدر زوم نکنه :p

حالا مهدی، بابا ما تو اون تاپیک یه چیز گفتیم، منم خیر سرم طرف شمام ها، نه طرف اوشون :=)) چرا دیگه می زنی منو؟

MahdiY

راهبر انجمن
این ارسال من دو جنبه داره یکی اسپم! و یکی تذکر!

تا حالا دقت کردین محمد چند هفته است میخواد این شکلک دی رو درست کنه درست نکرده ؟

محمد پس کی میخوای درست کنی ؟

پیشاپیش با دوستان خداحافظی میکنم! :104:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا