تبدیل صفحه اول سایت به فروشگاه

• نویسنده موضوع mohsdg
  • تاریخ شروع

mohsdg

تازه وارد
با عرض سلام خدمت همه دوستان

بنده به تازگی به جمعتون پیوستم

چند تا سوال داشتم از حضورتون

اول این که چطوری صفحه اول سایت صفحه فروشگاه باشه ؟ یعنی همه محصولات نمایش داده بشه ؟

و این که برای دریافت هزینه پست و محصول درب منزل باید چیکار کنم ؟ لازمه با شرکت خاصی زیر مجموعه پست قرارداد ببندم ؟ 

سپاس فراوان

.امیر

کاربر عضو
اگر قالبتون از صفحه ایستا پشتیبانی کنه میتونید از قسمت تنظیمات--خواندن ، تیک یک برگه یکتا رو بزنید و برگه ی نخست رو فروشگاه قرار بدید

mohsdg

تازه وارد
اگر قالبتون از صفحه ایستا پشتیبانی کنه میتونید از قسمت تنظیمات--خواندن ، تیک یک برگه یکتا رو بزنید و برگه ی نخست رو فروشگاه قرار بدید
سپاس درست شد

فقط هنوز مشکل دریافت هزینه درب منزل وجود داره

حسـام

کاربر عضو
میتونید با پست قرارداد ببندید که هزینه کالا رو موقع تحویل کالا دریافت و به حساب شما واریز کنه

هزینه قرارداد 55 هزار تومان، داشتن نماد اعتماد الکترونیک الزامی است

در مورد باقی شرکت ها مثل تیپاکس و ... به شرکت مربوطه زنگ بزنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mohsdg

تازه وارد
میتونید با پست قرارداد ببندید که هزینه کالا رو موقع تحویل کالا دریافت و به حساب شما واریز کنه

هزینه قرارداد 55 هزار تومان، داشتن نماد اعتماد الکترونیک الزامی است

در مورد باقی شرکت ها مثل تیپاکس و ... به شرکت مربوطه زنگ بزنید
سپاس از پاسختون

پوزش چطور میتونم قرارداد ببندم ؟

باید از طریق سایت ای عضو بشم یا حضوری ؟

و این که من به تازگی سایتم رو راه اندازی کردم، امکان دریافت نماد اعتماد الکترونیک وجو داره وگر بله چطور ؟

سپاس 

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

ضمن خوش آمد به شما

شما یه سر بزن به سایت پست خودش شرکتهای طرف قرارداد رو زده ، روش قرار داد با خودشم زده .

برای نماد اعتماد هم باید به اینماد مراجعه کنید و ببینید آیا مشمول هستید یا خیر و اگر هستید درخواست بدید.

موقتا می تونید از شرکتهای خصوصی کمک بگیرید باید طبق قوانین اونها یا حضوری برید دفترشون یا مشخصات رو براشون ارسال کنید.

همش تو فضای مجازی هست اولویت با زیر مجموعه های پست هست.

موفق باشید

mohsdg

تازه وارد
با سلام

ضمن خوش آمد به شما

شما یه سر بزن به سایت پست خودش شرکتهای طرف قرارداد رو زده ، روش قرار داد با خودشم زده .

برای نماد اعتماد هم باید به اینماد مراجعه کنید و ببینید آیا مشمول هستید یا خیر و اگر هستید درخواست بدید.

موقتا می تونید از شرکتهای خصوصی کمک بگیرید باید طبق قوانین اونها یا حضوری برید دفترشون یا مشخصات رو براشون ارسال کنید.

همش تو فضای مجازی هست اولویت با زیر مجموعه های پست هست.

موفق باشید
خیلی ممنون

فقط یه سوال

ممکنه این شرکت های زیر مجموعه پست رو معرفی کنید ؟

بنده داخل سایت چیزی پیدا نکردم

سپاس

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

فکر کنم قبلا بود الان رو نمیدونم جستجو کنید دوستان هم یه سری آدرس دادن خدمتتون مثل تیپاکس یا آسمان وب

موفق باشید

بالا