تبدیل پست های وردپرس به محصول در ووکامرس

pooldar

تازه وارد
با سلام

من یک سایت دانلود دارم که قبلا پست زده شده و الان میخوام در پست ها یک گزینه خرید هم اضافه کنم

افزونه ووکامرس رو هم نصب کردم ولی همچین قابلیتی ندیدم

آیا این افرونه همچین امکانی رو داره ؟

لطفا راهنمایی کنید

با تشکر

amirkashani

کاربر عضو
ووکامرس که میدونم این قابلیت رو نداره اما اینکه پست ها رو گزینه خرید براش بیاد اونم تا به حال بنده افزونه ای برای این کار ندیدم یه افزونه سبد خرید و پرداخت ملت تو یکی از سایت ها دیدم که با شورتکد ها سبد خرید و گزینه خرید رو به پست ها اضافه میکرد میگردم اگه گیرم اومد میذارمش شاید بدردت بخوره

mohoba

تازه وارد
با شورتکد های خود ووکامرس می تونید این کار رو انجام بدید

افزونه woocommerce-shortcodes رو که نصب کنید یه قسمت به ادیتور اضافه میشه که می تونید با اون دکمه خرید در پست ها و برگه ها بذارید

pooldar

تازه وارد
با شورتکد های خود ووکامرس می تونید این کار رو انجام بدیدافزونه woocommerce-shortcodes رو که نصب کنید یه قسمت به ادیتور اضافه میشه که می تونید با اون دکمه خرید در پست ها و برگه ها بذارید
ممنون از توجه شما

اما این افزونه در صورتی کار میکنه که محصول در خود ووکامرس ایجاد شده باشه

هدف من اینه که مجدد محصول در ووکامرس ایجاد نکنم و یا به روشی برخی از پست ها رو به محصول تبدیل کرد

mohoba

تازه وارد
ممنون از توجه شمااما این افزونه در صورتی کار میکنه که محصول در خود ووکامرس ایجاد شده باشه

هدف من اینه که مجدد محصول در ووکامرس ایجاد نکنم و یا به روشی برخی از پست ها رو به محصول تبدیل کرد

شاید با افزونه درگاه ها بتونید این کار رو بکنید.

توضیح بدید طرف بره به درگاه مبلغ رو وارد کنه و تو توضیحات محصولی که میخواد ذکر کنه و پرداخت . شبیه افزونه های کمک به سایت

اگه این کار رو میشد کرد ووکامرس و سایر فروشگاه ساز ها برا چی درست شدن دیگه :43:

اگه راهی باشه دوست دارم بدونم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت

pooldar

تازه وارد
با تشکر از همه دوستان

با دو تا افزونه من تونستم پست ها رو بصورت کپی بصورت محصول تبدیل کنم

اول با افزونه Duplicate Post یک کپی از پست مورد نظر گرفته بعد با استفاده از افزونه Post Type Switcher پست کپی شده رو به محصول تبدیل کردم

البته اینطوری هم حجم دیتابیس بالا میره و مشکلات خودش رو داره

اگر دوستان راه حل دیگری دارند ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنند

بالا