ترجمه قسمتی از قالب

coppermith

تازه وارد
سلام دوستان ...

این قسمت هایی که در تصویر پایینی مشخص کردم رو هر کاری کردم به فارسی ترجمه نشد.

افزودن حلقه ترجمه در ووکامرس فارسی و ترجمه عبارت با نرم افزار poedit رو انجام دادم ولی باز هم ترجمه نشد.

attachment.php

ممنون :53:

You must be registered for see images attach

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
با نرم افزار notepad++ میتونید این عبارات رو در فایل های PHP براحتی یافت کنید و جایگزین کنید

شاید کلا عبارت های مذکور قابل ترجمه از طریق فارسی ساز ها نباشند و باید مستقیم فارسی شوند

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
با نرم افزار notepad++ میتونید این عبارات رو در فایل های PHP براحتی یافت کنید و جایگزین کنیدشاید کلا عبارت های مذکور قابل ترجمه از طریق فارسی ساز ها نباشند و باید مستقیم فارسی شوند
پیرو سخنان داش ممد این رو اضافه کنم که اگه داخل سورس پیداش کردی و دورو برش عباراتی نظر __ یا _e ندیدی مطمئننا باید مستقیم و دستی ترجمه بشه

MahdiY

راهبر انجمن
چه کاریه

شما که این رشته ها را پیدا کردی توابعی که حنان (تشدید داره) گفتند را براش استفاده کن

شاید بشه از مدیریت ترجمه کنی

coppermith

تازه وارد
ادمین جان ، حنّان عزیز و همینطور آقا مهدی ممنون از راهنمایی تون :53: :53: :53:

مورد 1 و 2 درست شد ولی مورد سوم که تو عکس مشخص کردم درست نمیشه.

کد قالب رو برای موارد 1 و 2 بصورت دستی فارسی کردم.

اما در مورد سومین مورد قبل تابع مورد نظر __ داشت ولی نمیدونم چرا در حلقه ترجمه اون عبارت رو ترجمه نمی کرد حالا جالبی این موضوع اینه که عبارت فیلد بالایی رو ترجمه می کنه ( featured products ) ولی نمیدونم این رو چرا ترجمه نمی کنه.

در ضمن اصلاً همچین عبارتی توی shortcode.php پیدا نمی شه نمی دونم از کجا تبدیل به Latest Products شده فقط تو demo-data.php این عبارت پیدا شد که اون هم تغییر دادم ولی باز هم درست نشد.

hannanstd.ir

با پلاس پلاس سرچ کنین latest و یا product شاید بینشون چیزی باشه .

در ضمن قالب xmarket هست؟

فک کنم ترجمه شده اش رو تو پرشین اسکریپت گذاشتن . البته من نصب نکردم ببینم ترجمه کامل هست یا نه .شاید توی اون درست شده باشه .

شاید از قالب هم نباشه بعضی اوقات قالب ها همراه خودشون افزونه هایی نصب میکنن که شاید داخل افزونه باشه .

coppermith

تازه وارد
با پلاس پلاس سرچ کنین latest و یا product شاید بینشون چیزی باشه .در ضمن قالب xmarket هست؟

فک کنم ترجمه شده اش رو تو پرشین اسکریپت گذاشتن . البته من نصب نکردم ببینم ترجمه کامل هست یا نه .شاید توی اون درست شده باشه .

شاید از قالب هم نباشه بعضی اوقات قالب ها همراه خودشون افزونه هایی نصب میکنن که شاید داخل افزونه باشه .
هم با ++ هم با dreamweaver سرچ کردم فقط یک کد پیدا می کنه که همچین عبارتی در اون هست:

demo_data.php

line 19

کد:
[etheme_featured][etheme_new title="Latest Products" ] 
<div class="clear"> </div>
بله قالب xmarket هست از پرشین اسکریپت دانلود کردم.

عجیبه آخه Featured Products که تو section بالای همین Latest Product هست با همین حلقه ی ترجمه ووکامرس به فارسی تبدیل شد ولی این یکی نمی دونم چرا ترجمه نمیشه

ممنون از پاسخ شما :53:

hannanstd.ir

شما کلا اون بلوکی رو که پیدا کردی حذف کن ببین اصن تو ظاهر سایت تغییری ایجاد میشه یا نه؟

ازین حرکت میشه فهمید درست پیدا کردیش یا اینکه باید جای دیگه دنبالش بود .

coppermith

تازه وارد
حذفش کردم تاثیری نداشت یعنی چیزی کم نشد فکر کنم این همون install demo sheet باشه که اسمش هم هست demo_data.php

سایت های مشابه که از قالب xmarket استفاده می کنن درست هست این قسمتش ...

نمیدونم چرا این درست نمیشه

hannanstd.ir

آقااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ایکس مارکتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت :D

الان یادم اومد بابا . من قبلا واسه خودم نصبش کرده بودم ولی دیگه قضیه راه اندازی شاپم کنسل شد پاکش کردم .

یادم اومد . میدونی ترجمه اش کجا هست ؟

داخل مدیریت وردپرس تو یکی از برگه هایی هست که ایکس مارکت یا ووکامرس برات ایجاد کرده . داخل یک شورت کده .

تست کن خبر بده ببینم درست یادم اومده یا نه .

کم کم داره یاد میاد که یه برگه به اسم home یا صفحه اصلی ایجاد میشه که کد اسلایدر و فروش ویژه و ... توشه .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

coppermith

تازه وارد
خب وقتی حذف کردی و کار نکرد یعنی اینکه باید جای دیگه دنبالش باشی .تو همون صفحه اصلی قالب هست ؟

یک روشی که من معمولا واسه پیدا کردن المان ها پیدا میکنم اینه که با فایر باگ اون قسمت رو بررسی میکنم و اول id نزدیک بهش رو با پلاس پلاس سرچ میکنم . چون معمولا id ها فقط یکجا استفاده میشن . معمولا البته .

حالا اگه آیدی رو سرچ نکردی یک قسمت از کد اچ تی ام ال دو رو برش رو با پلاس پلاس سرچ کن تا به خودش برسی .
دمت گرم داداش گفتی صفحه اصلی یاد یک نکته از قالب های قبلی افتادم پیداش کردم :41:

اصلاً نیازی به تغییر کد نیست

از قسمت ویرایش برگه اسمش رو عوض کردم :D

جزئیات رو در تصویر

attachment.php

ممنون لطف کردی جواب دادی :53:

You must be registered for see images attach

hannanstd.ir

جواب قبلی من رو هم ببین . قبل اینکه تو اینو بگی منم گفتم اما چون صفحه رو رفرش نکرده بودی همون جواب اول منو دیدی .

خب خدارو شکر .

coppermith

تازه وارد
ممنون :53:

آره هم گفتی صفحه اصلی رو نگاه کن یاد برگه ها افتادم دیدم بله همونجا هست ...

باز هم ممنونم از راهنمایی که کردی اگه اون صفحه اصلی رو نمی گفتی من هنوز داشتم تو کد ها دنبالش می گشتم :71:

بزودی با یک تاپیک دیگه موضوع جدیدی رو پیش می بریم و در اون قسمت هم به راهنمایی شما نیاز دارم.
default_;
.gif' alt=':; ;) :'>

بالا