تصویر محصول در صفحه محصول

.امیر

کاربر عضو
سلام میخواستم تصویری که در صفحه خوده محصول هستش کوچیکتر کنم

این عکس خودکار بزرگ میشه و کیفیت تصویر هم میاره پایین

میخوام این عکس به سابز اصلی خودش یعنی 200*282 تبدیل بشه

ممنون

آخرین ویرایش توسط مدیر:
A

Atashe.Entezar

Guest
سلام برو تو تنظیمات رسانه اونجا اتدازه تصاویر رو انتخاب کن . اگه باز هم درست نشد یه قسمت رنگی بالا نوشته برا بازتنظیمات یه re.... که حفظ نیستم افزونه رو دانلود بعد بارگذاری و فعالش کن .. برا راهنمایی بیشتر تو گوگل سرچ کن تنظیم تصویر شاخص ووکامرس . توضیحات خوبی داده

.امیر

کاربر عضو
ممنون دوستان لطف کردین

اما اگه کسی بتونه کدش رو بهم بده ممنون میشم یا بگید کدوم قسمت از کد رو ویرایش کنم؟؟

98cell.ir

کاربر عضو
سلام

شما تصویر شاخصو میخوای تغییر سایز بدی یا تصویر توی توضیحات کامل؟

.امیر

کاربر عضو
این تصویری که لینکش رو گذاشتم خیلی بزرگه...

اینو میخوام تغیر بدم که در واقع همون تصویر شاخص هستش چون من فقط برای محصول تصویر شاخص گذاشتم نه هیچ تصویر دیگه ای

البته توی فروشگاهم همین تصویر شاخص خوبه ها چون سایز اصلیشه اما وقتی رو محصول کلیک میکنم میاد تو این صفحه و بزرگ میشه و کیفیتش میاد پایین

حسـام

کاربر عضو
در اینن قالب هر عکسی اپلود کنید با همون سایز بهتون نشون میده

شما در فتوشاپ سایز عکس و بیارید پایین اما با dpi بالا ذخیره کنید که در صورت بزرگ شدن هم ککیفیت افت نکنه

اگر همه عکس ها همین سایزه یک راه غیر عرف هست برید آدرس

wp-content/plugins/woocomerce/assets/css/woocomerce-layout.css

خط اول مقدار max-width رو از 100 درصد کم کنید به مقدار دلخواه ، من گذاشتم روی 55% بهتر شد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

98cell.ir

کاربر عضو
اسم قالبتو توی انجمن سرچ کن بعد توی تایپیک پشتیبان این قالب مطرح کن دوستان کمکت میکنن

راهی هم ک حسامجان گفتن تا حد زیادی کمکت میکنه

امتحان کن

:-"

.امیر

کاربر عضو
در اینن قالب هر عکسی اپلود کنید با همون سایز بهتون نشون میده

شما در فتوشاپ سایز عکس و بیارید پایین اما با dpi بالا ذخیره کنید که در صورت بزرگ شدن هم ککیفیت افت نکنه

اگر همه عکس ها همین سایزه یک راه غیر عرف هست برید آدرس

wp-content/plugins/woocomerce/assets/css/woocomerce-layout.css

خط اول مقدار max-width رو از 100 درصد کم کنید به مقدار دلخواه ، من گذاشتم روی 55% بهتر شد
ممنون مفید بود

فقط میشه بگید اینکه درصد رو دست کاری کنم چه تغیری ایجاد میکنه؟؟عکس ها کوچکتر میشن؟؟

.امیر

کاربر عضو
اسم قالبتو توی انجمن سرچ کن بعد توی تایپیک پشتیبان این قالب مطرح کن دوستان کمکت میکنن

راهی هم ک حسامجان گفتن تا حد زیادی کمکت میکنه

امتحان کن

:-"
ممنون

قبلا اینکارو واسه یه موضوع دیگه انجام دادم اما اونجا کسی پاسخ نداد!

بالا