تغییرات در افزونه فروش لایسنس ووکامرس

TIVAGROUP

تازه وارد
سلام

من میخوام  کسی برام تغییرات جزئی در افزونه  فروش لایسنس  مخصوص ووکامرس رو ایجاد کنه

افزونش فکر کنم این باشه License Manager for Woocommerce v4.7  ولی من نتونستم جایی دانلود کنم.

به هر حال کسی رو میخوام که بتونه تغییرات دلخواه در این افزونه بده

مثلا وقتی پرداخت انجام شد مشخصات خرید که شامل لایسنس هست به ادمین و خریدار ارسال بشه و بعد هم  لایسنس از روی سایت کاملا پاک بشه که مساله هک یا تخلیه دیتا بیس صورت نگیرد.

MahdiY

راهبر انجمن
لینک دانلود افزونه :

(License Manager for Woocommerce v4.7)

اگر کد ها پاک شوند امکان نمایش آن در پنل کاربری وجود ندارد

با این موضوع مشکلی ندارید؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

TIVAGROUP

تازه وارد
 مرسی از پاسخ شما ، نه مشکلی  نیست اگر خلاصه خرید و کد به ادمین و مشتری ارسال شده باشد. این طوری خطر لو رفتن لایسنس ها خیلی کمتر میشه.

اگر شما بتونید این رو برام کاستومایز کنید من یکی دو ایده دیگه هم دارم و از نظر پرداخت هزینه هم مشکلی نیست

TIVAGROUP

تازه وارد
@MahdiY

این رو هر کاری کردم نصب نشد باید تو پوشه پلاگین آپلود کنم ؟

MahdiY

راهبر انجمن
فایل را مجددا دانلود کنید (پوشه های اضافی افزونه را پاک کردم)

بله در پوشه پلاگین آپلود کنید و یا مثل بقیه افزونه ها از قسمت افزونه ها > افزودن اقدام به بارگذاری و نصب کنید

TIVAGROUP

تازه وارد
اگر کسی بتونه ووکامرس رو در بخش فروش کالای مجازی  طوری ادیت کنه  که کاملا مناسب فروش لایسنس های آنتی ویروس بشه  ممنون میشم. هزینش هم هر چقدر عرفش باشه مشکلی نداره

MahdiY

راهبر انجمن
فروش لایسنس چه پیش نیاز هایی داره و چطور باید باشه ؟

شاید افزونه آماده وجود داشته باشه

TIVAGROUP

تازه وارد
یه افزونه لایسنس منیجر هست که  اصلا  ارتباطی با این گونه فروش ها نداره  من نصب دارم ولی کاربردی تداره

نیازمندی هم اینه که مثلا محصول مجازی که تعریف مییشه  فرضا لایسنس تک کاربره نود  اگر کاربر بخواهد بتونه تا 10 تا هم  سفارش بده و پس از پرداخت 10 تا لایسنس براش ارسال بشه

یعنی یکی اینکه تعداد لایسنس به ازای هر محصول مجازی باید قابل انتخاب شدن توسط کابرا باشه و همچنین ادمین در پنل خودش روی این بخش  کنترل داشته باشه

بالا