تغییر تنظیمات آدرس آپلود محصولات در ووکامرس و مشکلات جانبی ووکامرس

mozhganahmadi

تازه وارد
شرمنده من این تاپیک رو( ) اول ایجاد کردم بعد فهمیدم که باید اینجا میپرسیدم سوالم رو.

سلام.

من برای فروش محصولات مجازی و دانلودی خودم از ووکامرس استفاده میکنم. و متاسفانه چند تا مشکل بزرگ دارم که هنوز نتونستم حلشون کنم.

1-. وقتی میخوام محصولی رو آپلود کنم که خریدار بعد از خرید لینک دانلود براش ارسال بشه، محصول ظاهرن در جایی از هاست آپلود میشه که بهش دسترسی نیست. مثلن: www.site.com/wp-content/woocommerce/upload/...

در نتیجه به خریدار ارور 403 میده.

این رو کجا میتونم تغییر بدم؟ (من برای امتحان یک محصول رو در روت اصلی در یک پوشه مستقیم در هاست آپ کردم و لینک رو دستی در محصول وارد کردم اما بعد از بروزرسانی هیچ تغییری در محصول ایجاد نمیشه و چیزی که من وارد کردم نادیده گرفته میشه)

2- مشکل دومم با سایز عکس های محصول هست. هرکاری میکنم این سایز تغییری نمیکنه و سایز تک محصول من اسکیل میشه به720در720  (محض اطلاع که من از تم foxy استفاده میکنم)

3- سومین مشکل من با ووکامرس در نمایش تعداد محصولات در هر صفحه هست که با هر افزونه ای روی ووکامرس که درش تغییر اعمال میکنم، فقط 5 محصول در هر صفحه نشون میده!

خواهش میکنم در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.(مخصوصن مشکل اول رو)

این هم سایت بنده میتونید مشکلاتش رو ملاحظه بفرمایید: www.pazhuheshkade.com

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
در تنظیمات / چند رسانه ای میتونید مسیر ذخیره سازی فایل ها رو تغییر بدید

ضمن اینکه خطای 403 در صورتی هست که شما مستقیم ادرس رو در مرورگر وارد کنید. اما کاربر لینک رو سالم دریافت میکنه و مشکلی نیست (اون ادرس مخفی هست و مخصوص شماست و کاربر بهش دسترسی نداره)

2. برای تغییر سایز تصاویر از قسمت پیکربندی / کاتالوگ سایز رو تغییر بدید

3. احتمالا تنظیمات قالبت این رو انجام داده. توی تنظیمات قالب بگرد

بالا