alirezagr7
تازه وارد
سلام دوستان یک راهنمایی میخواستم ازتون در ارتباط با تغییر توی ساختار فرم پرداخت.
ممنون میشم کمکم کنید
ممنون میشم کمکم کنید
آخرین ویرایش:
ممنوم مشکل کپون برطرف شد. فقط اسم شهرها هنوز مشکل داره حتی بعد از آپدیت به ورژن 2/6/14 وقتی از بخش ابزار ها شهرهای ایران رو فعال میکنم هنوز خطایسلام
1- اگر داخل قالبتون پوشه woocommerce وجود داره . به پوشه checkout برید و فایل form-coupon.php رو پیدا کنید و محتویات داخلش رو کاملا پاک کنید. اگر این فایل وجود نداره خودتون ایجاد کنید.
2- آپدیت امشب ووکامرس پارسی رو نصب کنید یا اگر نصب هست بروز کنید. به نسخه 2.6.14 . از طریق مدیریت وردپرس >> منوی ووکامرس پارسی >> ابزار ها ، تیک شهرهای ایران رو فعال کنید.
3- ابزار حلقه ترجمه رو تست کنید.
برای بخش شهرها ممنون میشم دسترسی ارسال کنید تا شخصا بررسی کنم که مشکلش از چی میتونه باشهممنوم مشکل کپون برطرف شد. فقط اسم شهرها هنوز مشکل داره حتی بعد از آپدیت به ورژن 2/6/14 وقتی از بخش ابزار ها شهرهای ایران رو فعال میکنم هنوز خطای
- No matches found
- میده و مجبورم غیرفعالش کنم تا مشتری خودش اسم شهر رو تایپ کنه. تمام مواردی هم که قبلا ذکر شده بود رعایت کردم حتی یکبار کلا ووکامرس فارسی رو غیرفعال کردم و بعد باز فعال کردم و کش رو هم پاک کردم