توي كدهاي قسمت منو جلوي font نوشته بود ايتاليك هيچ چيز ديگه اي هم پيدا نكردم؟؟شما فونتش رو از تو هاست پیدا کن . اسم فونت مورد نظرت رو تغییر بده و هم اسم فونت موجود توی هاست بکن . فونت رو روی فونت موجود داخل هاست آپلود کن و جایگزینش کن . اون وقت توی فرانت اند سای یه کنترل + اف 5 اساسی بزن .
من كه توضيحاتي توي اين صفحه نديدم فقط گفته بايد از توي style.css تغيير بدي!!!!یه سرچ میزدید پیدا میکردید.لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
حب با دقت نمیخونید. چون توی پست شماره 108 دقیقا یه لینک داده که به عنوان یه پلاگین نصب میکنید و استفاده میکنید ازش.من كه توضيحاتي توي اين صفحه نديدم فقط گفته بايد از توي style.css تغيير بدي!!!!
خودم هم ميدونم كه بايداز style.css تغيير بدم ولي نميدونم چطوري؟؟؟؟
تو کد ها نه . تو خود هاست و پوشه قالب باید یه پوشه به اسم font یا fonts وجود داشته باشه . داخل همون بگردید و فایل font ها رو که معمولا با پسوند .ttf و .eot و .woff هستند رو جایگزین کنید .توي كدهاي قسمت منو جلوي font نوشته بود ايتاليك هيچ چيز ديگه اي هم پيدا نكردم؟؟
من همه راه ها رو تست کردم. تنها راهش همون پلاگینیه که بالا گفتم.تو کد ها نه . تو خود هاست و پوشه قالب باید یه پوشه به اسم font یا fonts وجود داشته باشه . داخل همون بگردید و فایل font ها رو که معمولا با پسوند .ttf و .eot و .woff هستند رو جایگزین کنید .
خيلي ممنونحب با دقت نمیخونید. چون توی پست شماره 108 دقیقا یه لینک داده که به عنوان یه پلاگین نصب میکنید و استفاده میکنید ازش.
باید در فایل css قالبتون font-face جدید تعریف کنید و در این فایل عبارت font-family رو سرچ کنید و نام فونت جدید رو به عنوان نخستین فونت قرار بدین.دوستان با چه کدی و بدون هیچ افزونه ای میشه تمامی فونت های قالب صحیفه رو به فونت ایران سانس تغییر داد؟ من الان فونت ایران سانس دارم
سلامسلام از افزونه فونت ماندگار استفاده کنید تو مخزن هست.
من از قالب صحیفه استفاده میکنم.www.triggerpnu.irسلام
از این افزونه هم استفاده می کنم و فونت بدنه و تمامی قسمت ها میزارم روی فونت مورد نظر اما باز هم همه ی قسمت ها تغییر نمی کنه!!