تغییر قیمت ها بر اساس تابع متغیر

mpirata

تازه وارد
سلام دوستان

دنبال راهکاری میگردم که بتونم این مورد رو انجام بدم : 

1000 محصول داریم.

محصولات جواهرات هستند.

میخواهیم روزی یکبار قیمت طلا، برلیان و... بر اساس واحد های مشخص وارد بشه، و همه 1000 محصول ما با توجه به اون ها تغییر پیدا کنه (و به سبک خاصی رند بشه - مثلا اگر 35.049.158 شد، تبدیل بشه به 36.000.000 )

آیا با ووکامرس امکان رسیدن به این موضوع هست؟

آیا پلاگین یا قابلیت آماده ای در ووکامرس هست که این کار رو انجام بده؟

آیا این قابلیت رو در CMS های دیگه دیدید؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.

98cell.ir

کاربر عضو
سلام

شما یکبار دیگه هم این سولو مطرح کردین

عرض کردم باید بدین پلاگینشو واستون بنویسن

mpirata

تازه وارد
من توی یکسال گذشته فقط همین یک پست رو گذاشتم توی این سایت!!!

در هر صورت ممنون از پاسختون

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

ناراحت نشید یا به علت مشکل فنی یا مشابهت اسمی با دیگران جواب برای شما قرار گرفته :53:  

شما می خوای برای 1000 محصول همزمان تغییر صورت بگیره ؟ آیا قرار این قضیه فقط سمت سرور باشه یا نه از روی نرم افزارهای نصب شده بر روی سیستم عامل دریافت کنند و بر روی سایت قرار بگیرند ؟ 

این امکان به صورت پیش فرض در وکامرس نیست باید با یک شرکت برنامه نویس قوی مشورت کنید و یا با مدیران انجمن در تماس باشید ببینید اصلا میشه این افزونه رو برای ووکامرس نوشت یا باید سراغ چیزای دیگه رفت؟ در این صورت باید حتما هزینه نموده و با یک پرداخت درست و 1 باره با قیمتی مناسب به خواسته نهایتان برسید ، حتما ابعاد بعدی شامل نرم افزار های اندروید یا مشابه اون رو هم لحاظ کنید و کارتون رو یکبار ولی درست پیش ببرید یا فضای برای پیشرفت قرار بدید.

ضمنا تا اونجا که بنده خوندم قرار دادن نرخ طلا و جواهرات به صورت آنلاین مجوز رسمی از بانک مرکزی می خواد وگرنه جرم مسحوب میشه ، خیلی از سایتهای اینجوری هم مجبور به تغییر رویه شدن .{اگر اشتباه کردم لطفا برام بنویسید ممنون میشم}.

موفق باشید

بالا