تغییر منو به صورت ابشاری

janlock

تازه وارد
سلام خسته نباشید من یه سایت با قالب ووکامرس woostore دارم و میخوام قسمت سربرگ منو یا همون قسمت هدر به صورتی که در عکس نشون دادم در بیاد منو مد نظر من واسه قالب Ja portfolio جومولا هستش و میخوام دقیقا منو قالب خودم به این صورت در بیاد. میبینید که هر زیر شاخه خودش یه حالت سر شاخه شده و زیر شاخه هاش به صورت افقی زیرش قرار گرفتن که این قسمتش واسم خیلی مهمه فقط دوستان هر کسی خواست توضیح بده روان باشه چون از برنامه نویسی سر رشته ای ندارم با تشکر

You must be registered for see images attach

janlock

تازه وارد
کسی نیس جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
کسی برای شما نمیتونه این کار رو انجام بده

منو های رایگان معرفی شدن. کافیه با قالب خودتون تنظیم کنید

janlock

تازه وارد
یه لطف کنید لینک منو هارو بزارید چون نمیدونم کدوم قسمت هستش و بگید چطور باید جایگزین کنم منو جدید رو

با تشکر

alifiresoft

کاربر عضو
توی کوکل سرج کنید mega menu برای وردپرس. یا توی مخزن سرچ کنید به نتیجه دلخواه میرسید.

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
از افزونه استفاده نکین انصافا . من خودم قبلا چون میخواستم دسته های سایتم خودکار به صورت مگامنو دربیاد خیلی دنبالشو بودم سبک ترین افزونه ها هم یکی دو تا js و css اضافه میکنن .

آخر سرهم مجبور شدم خودم به صورت دستی با سی اس اس دسته هامو مگامنو کنم .

این منو های همه شون با css اکی میشن فقط کافیه اسم کلاس ها و ایدی ها رو جایگزین بشن . البته یکم زمان بر هست و اعصابو حوصله میخواد .

janlock

تازه وارد
با تشکر از دوست خوبمون افزونه خوبی بود و واقعا به درد من خورد یه عکسم گذاشتم واسه کسایی مث خودم اگه نصب کردن گیج نشن :)

فقط یه چند تا سوال داشتم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم واسه راست چین کردنش باید چیکا کرد؟(لطفا خیلی ساده بگید کد نویسی بلد نیستم) و واسه تغییر اندازه تکست و نوع فونت باید چه کنم؟تو خود افزونه یه سری قسمتاش تنظیمات واسه فونت هست ولی نمیدونم چرا نشد هر کاری کردم... با تشکر

hannanstd.ir

این افزونه uber menu باید باشه احتمالا .

برای راست چین شدن و ... باید از داخل نمایش >> فهرست ها

وقتی منو میزارین داخل هر منو یه قسمت اضافه شده که چپ و راستیش توشه .

واسه فونت رو هم یا تو تنظیمش هست یا باید با css درست کنین .

خیلی وقته باهاش کار نکردم یادم نمیاد دقیق

پ.ن : الان دیدم خودشم روش نوشته uber menu :)

janlock

تازه وارد
تو کدوم قسمت از فهرست هست این راست چین شدن؟! چیزی به چشمم نخورد خود برگه مادر از چپ شروع میشه زیر شاخه هاش درسته,واسه فونت اگه یه راه حل پیدا کنید ممنون میشم...

hannanstd.ir

دقیقا همونجا که که مثلا اسم یا عنوان فهرست رو میخواین تغییر بدین .

این که چپ و راستی رو از اونجا تنظیم میکنن مطمئن هستم چون خودم یه مدت از همون استفاده میکردم .

اگه نبود ، بالای صفحه سمت چپ نوشته تنظیمات صفحه >> شاید لازم باشه از اونجا تیکش زده بشه و فعال بشه .

janlock

تازه وارد
از قسمت نمایش عکس گرفتم بگید کجارو تغییر بدم اوکی میشه

اینم چیزیه که الان هست و میخوام از اون سمتی که فلش رو کشیدم منو شروع شه(یا همون از راست)

hannanstd.ir

همون که نوشته دوربین مدار بسته . روش بزنین تا تنظیماتش باز بشه .

بقیه هم بهمین منوال .

در ضمن وردپرستون رو برای افزایش کارایی و امنیت بهتره آپدیت کنین . اون نسخه اش دیگه فسیل شده .

janlock

تازه وارد
پیغام خصوصی زدم لطفا چک کنید(اینطوری تاپیک طولانی میشه من خودم اگه جواب گرفتم میزنم واسه بقیه دوستان)

janlock

تازه وارد
با تشکر از دوست خوبمون منو راست چین شد (روی سر شاخه مورد نظر یه قسمت قرمز رنگ مربوط به تنظیمات افزونه اضافه میشه داخل اون قسمت که برید تیک داره اونو بزنید ردیف میشه)

فقط اگه کسی میتونه واسه تغییر فونت و اندازه تکست ها یه عکسی چیزی بزاره عالی میشه کسی هست؟؟

hannanstd.ir

دقیقا چه فونتی مد نظر داری ؟ اون فونتی که مد نظر داخل قالبت هست یا میخوای اضافه کنی ؟

آدرس سایت رو هم بزار

بالا