تغییر ناگهانی h1

amirsarem

تازه وارد
با سلام خدمت همه دوستان عزیزم

با توجه به اینکه در پنل مدیریتی قالبی که خریدم برای تیترهای H1 رنگ سبز رو انتخاب کردم

ولی در کمال تعجب رنگش میپره

بعنی به محض اینکه میاد تو صفحه یه لحظه سبزه دو باره سریع رنگشمیپره و این شکلی میشه

www.gooshichi.ir

اساتید بزرگ نظرتون چیه؟

ممنون

You must be registered for see images attach

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mehr@ban

کاربر عضو
سلام دوست عزیز

عنوان تاپیک شما خلاف قوانین هست، پس با توجه به موضوع تاپیک، عنوان رو هم ویرایش کنید!

آدرس سایتتون رو هم قرار بدین تا انلاین بررسی بشه

Qalekhani

قلعه‌خانی
اگر قالب رو خریداری کردید که مشکلاتش هم باید فروشنده رفع کنه. به ازای پولی که دادید ازش مطالبه پشتیبانی کنید.

amirsarem

تازه وارد
سلام دوست عزیز

عنوان تاپیک شما خلاف قوانین هست، پس با توجه به موضوع تاپیک، عنوان رو هم ویرایش کنید!
سلام مجدد

بله حق با شماست من معذرت میخوام ولی الان هم نتونستم جایی ویرایشش کنم

آدرس سایتتون رو هم قرار بدین تا انلاین بررسی بشه
www.gooshichi.ir

amirsarem

تازه وارد
اگر قالب رو خریداری کردید که مشکلاتش هم باید فروشنده رفع کنه. به ازای پولی که دادید ازش مطالبه پشتیبانی کنید.
حقیقتا حق با شماست و فرمایش شما مورد تایید بنده هم هست

ولی

زیاد از رفتار ایشان دل خوشی ندارم

قضیه برمیگرده به زمانیکه من این قالب را از ایشان خریداری کردم مشاهده کردم که تمام اطلاعات من پرید علت را که جویا شدم دیدم که چون من سایت را بر مبنای ووکامرس نسخه 4 بالا بردم و در این قالب از ووکامرس نسخه 2 استفاده شده است (نقص اول) پس مجبور شدم دوباره یک هفته زمان بگذارم تا همه سایت را بالا ببرم تاکید می کنم همه سایت

از طرف دیگر ایشان من را ملزم کردمند که هیچ یک از افزونه هایم را ارتقا ندهم زیراکه با این مهم سایت به بک صفحه سفید برگشته و بایستی ریکاوری می شد

این بود که زیاد دلخوشی از آن طرف ندارم

.امیر

کاربر عضو
سلام

این کد رو در rtl.css یا style.css قرار بدید

کد:
#charge-widget h2, h1 {
color: #4CAF50;
}

Qalekhani

قلعه‌خانی
حقیقتا حق با شماست و فرمایش شما مورد تایید بنده هم هست ولی زیاد از رفتار ایشان دل خوشی ندارم

قضیه برمیگرده به زمانیکه من این قالب را از ایشان خریداری کردم مشاهده کردم که تمام اطلاعات من پرید علت را که جویا شدم دیدم که چون من سایت را بر مبنای ووکامرس نسخه 4 بالا بردم و در این قالب از ووکامرس نسخه 2 استفاده شده است (نقص اول) پس مجبور شدم دوباره یک هفته زمان بگذارم تا همه سایت را بالا ببرم تاکید می کنم همه سایت. از طرف دیگر ایشان من را ملزم کردمند که هیچ یک از افزونه هایم را ارتقا ندهم زیراکه با این مهم سایت به بک صفحه سفید برگشته و بایستی ریکاوری می شد

این بود که زیاد دلخوشی از آن طرف ندارم
از شنیدن این قضیه واقعا متاسف شدم که چرا عده ای بدون دانش و بدون احساس مسئولیت، در عرصه وب مشغول به کارند. به شما دوست عزیز یه توصیه دارم: هیچ وقت گول قیمت های ارزان برخی فروشنده ها رو نخورید. چون بسیاری از این افراد، قالب های نال شده و قدیمی را که به صورت رایگان دانلود کرده اند، به بقیه کاربران می فروشند و چون اطلاعات فنی لازم در این خصوص را ندارند، هیچ مسئولیتی نیز در خصوص خواسته های خریدار و پشتیبانی آنها به عهده نمی گیرند. قلبا امیدوارم چنین اتفاقی برای شما تکرار نشود.

بالا