تقاضای راهنمایی برای ایجاد چند امکان جدید در سایت

sagebnegad

کاربر عضو
باسلام خدمت اساتید نازنین اول سالروز میلاد امام هادی رو به همتون تبریک و تهنیت عرض میکنم غرض از مزاحمت من میخوام چند امکان رو به پرتالم اضافه کنم و میخواستم ببینم آیا افزونش هس یا باید بدم بنویسن:

1:امکان توصیه یک مطلب به سایر کاربران :یعنی مث امتیاز دادن ولی به این صورت که شما با امتیاز دادن ب این مطلب اونو به سایر کاربرا توصیه کنید و لیست آخرین مطالب توصیه شده هم در باکسی در کنار قالب به نمایش در بیاد

2:امکان قرار دادن یک اسلاید برای نمایش اسلایدی تصویر ولینک در انتهای مطلب

3:خبرنامه با امکان نمایش تعداد اشخاص عضو و امکان ارسال خبرنامه به صورت بخش بخش مثلا هرساعت برای 1000نفر و ادیتور خوب یا امکان استفاده از ادیتور خوده وردپرس

4:یک پلاگین حرفه ای مخصوص سئو و بهینه سازی عکس های مطالب یا تصویر شاخص

5:یک پلاگین حرفه ای برای ایجاد پروفایل حرفه ای برای کاربران

6:امکان تایید یا رد هر نظر توسط کاربران دیگر چیزی شبیه لایک یا دیس لایک کردن هر نوشته

لطفا در صورت امکان نام پلاگین موردنظرتون رو بذارید متشکرم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
4.

5. در صفحه اصلی معرفی شده

6.

sagebnegad

کاربر عضو
4. 5. در صفحه اصلی معرفی شده6.
ممنونم از لطفت محمد جان ولی برای 1تا 3 پیشنهادی نداری؟ممنونم

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
1 - افزونه های ستاره دار مثل که ابزارک هم دارند که بیشترین ستاره ها رو به ترتیب نشون بده و غیره . افزونه خیلی خوبی هست . پیشنهاد میشه چون قابلیت کنترل اینو داره که فقط کاربرها بتونن رای بدن یا مهمان هم بتونه . از پنل مدیریت هم مدیر میتونه ببینه کی به چی چند ستاره رای داده .

2 - استفاده از اسلاید جیکوئری دلخواه + تبدیل به وردپرس به صورت wp query یا افزونه های آماده اسلاید.

3-افزونه خیلی خوب و فارسی

موقع ساخت فرم خبر نامه اگه از شورت [total_subscribers] استفاده کنین تعداد کل مشترکین رو میگه

4- برای سئوی عکس :

که میاد عنوان پست رو به صورتی alt و title عکس نشون میده و تنظیمات ساده ای داره .

برای بهینه سازی تصاویر :

این :

روی بعضی سرورها جواب نمیده .

یا این :

افزونه bj lazy load هم توصیه میکنم واسه لود شدن تصاویر بعد از لود شدن سایت و هرجا اسکرول به تصویر برسه تصویر لود میشه . سایت رو سبک میکنه :

بقیه اش رو که آقا محمد زحمت کشیدن و گفتند

بالا