سلام دوستان... کسی هست با این تم adams کار کرده باشه؟؟؟ من چن تا سوال دارم ازش بپرسم؟؟؟ ممنون :)
saji051 کاربر عضو 17/4/15 #2 سلام دوستان... کسی هست با این تم adams کار کرده باشه؟؟؟ من چن تا سوال دارم ازش بپرسم؟؟؟ ممنون
E .exe کاربر عضو 17/4/15 #4 سلام ؛ شما سوالتون رو بپرسید اگر دوستان بدونند حتماً راهنمایی می کنند . قوانین انجمن میگه : - پس از مطرح کردن پرسش ، حداقل 24 ساعت منتظر پاسخ بمانید و از بروزرسانی بی مورد تاپیک خودداری نمایید! - برای به نتیجه رسیدن سریع در هنگام پرسش ، لطفا اقدام به توضیح و شرح مناسب همراه با ذکر تصویر و آدرس وب سایت و ذکر خطا نمایید. کلیک کنید تا گسترش یابد... آخرین ویرایش توسط مدیر: 17/4/15
سلام ؛ شما سوالتون رو بپرسید اگر دوستان بدونند حتماً راهنمایی می کنند . قوانین انجمن میگه : - پس از مطرح کردن پرسش ، حداقل 24 ساعت منتظر پاسخ بمانید و از بروزرسانی بی مورد تاپیک خودداری نمایید! - برای به نتیجه رسیدن سریع در هنگام پرسش ، لطفا اقدام به توضیح و شرح مناسب همراه با ذکر تصویر و آدرس وب سایت و ذکر خطا نمایید. کلیک کنید تا گسترش یابد...
saji051 کاربر عضو 17/4/15 #5 من می خوام یه قسمتایی از قالب رو فارسی کنم و اگه بشه ساختار صفحه اضلی رو تغییر بدم ا سکرین شات از قسمتهایی که باید ترجمه شود.
من می خوام یه قسمتایی از قالب رو فارسی کنم و اگه بشه ساختار صفحه اضلی رو تغییر بدم ا سکرین شات از قسمتهایی که باید ترجمه شود.
Mohammad مدیر انجمن پرسنل مدیریت 18/4/15 #6 موارد مربوط به پست از فایل زبان قالب انجام میشه موارد مربوط به نظر سنجی ، از طریق تنظیمات نظر سنجی ، میتونید عبارات رو فارسی کنید
موارد مربوط به پست از فایل زبان قالب انجام میشه موارد مربوط به نظر سنجی ، از طریق تنظیمات نظر سنجی ، میتونید عبارات رو فارسی کنید