تنظیمات ووکامرس

reza51

تازه وارد
با سلام1. بالای صفحه تنظیمات ووکامرس، نصب برگه های ووکامرس ندارد2. در تنظیمات ووکامرس، گزینه REST API وجود ندارد ولی در فیلم آموزشی هست، که تیک آن فعال هست.3. همچنین گزینه فعال سازی شهرهای ایران هم نیست.مشکل ایجاد نمی کند؟می توانم نصب ووکامرس را پاک کنم و از نو نصب کنم؟عکسی که از آن گرفتم موجود است.با تشکر.

You must be registered for see images attach

You must be registered for see images attach

MahdiY

راهبر انجمن
با سلام1. بالای صفحه تنظیمات ووکامرس، نصب برگه های ووکامرس ندارد2. در تنظیمات ووکامرس، گزینه REST API وجود ندارد ولی در فیلم آموزشی هست، که تیک آن فعال هست.3. همچنین گزینه فعال سازی شهرهای ایران هم نیست.مشکل ایجاد نمی کند؟می توانم نصب ووکامرس را پاک کنم و از نو نصب کنم؟عکسی که از آن گرفتم موجود است.با تشکر.
سلام

1- برای این کار باید از منوی ووکامرس/وضعیت سیستم/ابزار ها/ نصب برگه‌های ووکامرس اقدام کنید

2- این قسمت در تب API در قسمت پیکربندی هستش (تب آخر)

3- برای فعالسازی شهر های ایران به منوی ووکامرس فارسی بروید

reza51

تازه وارد
با سلام
برای نصب برگه های ووکامرس، از منوی ووکامرس/وضعیت سیستم/ابزار ها/ نصب برگه‌های ووکامرس اقدام کنید، اما داخل برگه های جدید یعنی در توضیحات آنها خالی است مثلا در برگه سبد خرید، توضیحات آن خالی است و وقتی در قسمت محصولات/ نمایش محصول/افزودن به سبد/نمایش سبد خرید را می زنم ولی اتفاقی نمی افتد و چیزی را نشان نمیده. چیکار باید انجام دهم مشکل رفع شود؟ 

با تشکر.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا