ثبت و پارک دامنه

hamid_00a

کاربر عضو
سلام

من از روزی که دامینم رو ثبت کردم همون موقع دنبال دات کام بود که متاسفانه ازاد نبود دات ای ار رو ثبت کردم تقریبا 3 روز پیش اون دامنه ازاد شد و الان میخوام خریداریش کنم و بشه دامنه اصلی سایت ، الان با توجه به اینکه بنده در کلمات مورد نظر و رقابتیم در صفحه یک هستم اگر دات کام رو بزارم دامنه اصلی به مشکلی بر نمیخورم؟ مثلا مطالبی که با دات ای ار ایندکس شدن؟ اصلا به نظر شما بهتر میشه یا بدتر؟ با توجه به اینکه دامنه قبلا به نام کس دیگه ثبت بود امار دقیقی ندارم که چی روی این دامنه گذاشته ،چون یکی از اهدافم برای دات کام همون وجه بین الملیش هست و اینکه میخوام تبلیغات گوگل انجام بدم

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
به نظر من یک مدت که بزار همین دامنه قبلی بمونه .

دامنه جدید رو یه مدت با پاپ آپ و ... خرید بازدید به الکسای فعلی برسون .

بعدش که به همین الکسا رسید از طریق وردپرس آدرستو تغییر بده .

بعدش از طریق گوگل وبمستر هم اعلام کن که آدرس سایت عوض شده .

بعدش دامنه قبلیتو با استفاده از htaccess و یا از طریق جاوا یا پی اچ پی یه دستوری بنویس که دامنه های .ir رو دقیقا به همون .com با همون پیوندهای یکتا ریدایرکت کنه .

hamid_00a

کاربر عضو
اینکارا لازم هست؟ من وقتی این دامنه رو پارک کنم به صورت اتوماتیک کاربری سایت رو با .ir باز کنه ریدایرکت میشه رو .com دیگه نیاز به پاپ اپ نیست اگرم بود اصلا انجام نمیدادم چون متنفرم ازش ، بعد هم در وبمستر اعلام میکنم ادرس سایت تغییر کرده و تمام لینک ها تغییر میکنه به .com البته اینارو مین چند لحظه پیش از پشتیبانی وبسیما پرسیدم

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
خود دانی .

ولی بعضی من جمله خودم اولیت اصلیشون الکسا هست .

hamid_00a

کاربر عضو
با پارک کردن بازدید ارجاع داده میشه روی همون دامنه که دات کام هست

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
الکسا اصلا فاکتور نیست! چون براحتی قابل دور زدنه...

مهم کلمات کلیدی شما در گوگل هستش... که مجدد برگرده. و پیشنهاد میکنم که از گوگل وبمستر اقدام بکنید...

باقی موارد رو در تیکت بهتون گفتم

بالا