جایگزینی دسته و پست ووکامرس با پست و دسته قالب جریده

mostafa_d26

تازه وارد
سلام و خسته نباشید.

من قالب جریده استاده میکنم .

میخواستم بدونم چطوری میتونم در این قالب محصولات و دسته محصولات را جایگزین پست و دسته های خود قالب کنم .طوری که بتونم در صفحه اصلی و اسلایدر از اونها استفاده کنم.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
ابزارکش وجود داره... براحتی میتونید جایگزاری کنید

mostafa_d26

تازه وارد
ابزارکش وجود داره... براحتی میتونید جایگزاری کنید
مرسی از جواب ولی متوجه منظور من نشدید. با ابزارک ها اشنایی کامل دارم. ببینید من میخوام توی سایت اصلا پست نذارم و فقط محصولات بذارم. وقتی این کار را کردم در صفحه اصلی NOTFound میاد چون پستی زده نشده. من میخوام قالب را جوری تنظیم کنم که پست محصولات بشه پست اصلی و در صفحه اصلی قرار داده بشه.

و دسته هام همینطور. مثلا برای فعال سازی اسلایدر قالب باید دسته ای را انتخاب کنی تا پست های داخل اون دسته در اسلایدر نمایش داده بشه ولی در تنظیمات دسته ای وجود نداره ، پون من فقط دسته بندی در ووکامرس انجام دادم ولی اگر بتونم دسته محصولات را دسته بندی قالب قرار بدم که داخل تنظیمات اصلی بیاد مشکل حله.

HamedR

کاربر عضو
واسه قراردادن فروشگاه در صفحه اول :

تنظیمات --> خواندن --> "در برگه*ی نخست نمایش داده شود" --> یک برگه یکتا (پایین برگزینید) --> برگه*ی نخست: "فروشگاه" رو انتخاب کنید.

واسه نمایش دسته بندی محصولات:

نمایش --> ابزارک --> "دسته بندی محصولات ووکامرس " رو بکشین بندازین اونجایی که میخواین نمایش داده بشه.

mostafa_d26

تازه وارد
واسه قراردادن فروشگاه در صفحه اول :تنظیمات --> خواندن --> "در برگه*ی نخست نمایش داده شود" --> یک برگه یکتا (پایین برگزینید) --> برگه*ی نخست: "فروشگاه" رو انتخاب کنید.

واسه نمایش دسته بندی محصولات:

نمایش --> ابزارک --> "دسته بندی محصولات ووکامرس " رو بکشین بندازین اونجایی که میخواین نمایش داده بشه.
فک کنم یا من منظورم را بدمیگم یا چنین قابلیتی وجود نداره. دوست عزیز این راه کار که صورت مسئله را پاک میکنه. با قرار دادن برگه فروشگاه به عنوان برگه نخست تقریبا تمام امکاناتی که من در صفحه نخست از قالب جریده میخوام از بین میره(اسلایدر . شخصی سازی و...)

بدارید اینجور سوالم بپرسم. آیا کدی وجود دارد که با کد قالب جایگزین شود تا قالب دسته و پست های محصولات را با پست و دسته بندی اصلی جایگزین کند.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
منظورتون فکر کنم اینه که اسلایدر و موقعیت ها حفظ بشه... فقط به جای مطالب محصولات بیاد... درسته؟

اگر اینطور هست باید دستکاری کنید در قالب و کد میانبر (شورت کات) مثلا اخرین محصولات رو به جای حلقه مطالب قرار بدی... که قالب ذکر شده تنظیمات زیادی داره و باید خیلی الافش بشی...

mostafa_d26

تازه وارد
منظورتون فکر کنم اینه که اسلایدر و موقعیت ها حفظ بشه... فقط به جای مطالب محصولات بیاد... درسته؟اگر اینطور هست باید دستکاری کنید در قالب و کد میانبر (شورت کات) مثلا اخرین محصولات رو به جای حلقه مطالب قرار بدی... که قالب ذکر شده تنظیمات زیادی داره و باید خیلی الافش بشی...
اره دقیقا .

یعنی بیخیال بشم ؟ :( راه حل کوتاه و خلاصه ای نداره؟ :( خیلی قالب پرامکاناتی هست و با ووکامرس هم کاملا هماهنگه :(

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
چون قالب به اصطلاح با امکانات هست و خودش Home Builder داره. نمیشه دست برد تو قالب. صرف زمان زیادی میخواد. اگر قالب های ساده و معمولی تر بود براحتی امکان پذیر بود

بالا