جتپک درست کار نمیکند

reza2fatehi

تازه وارد
با سلام

من هر وقت جتپک را نصب میکتم سرعت سایتم به شدت پایین میاد و عکسهای محصولات سایت بصورت مخفی میشود (البته نه همه انها)

ممنون میشم راهنمائیم کنید.

راستی یه سوال دیگه اگر محبت کنید یه افزونه هم معرفی کنید که امار بازدید سایت رو نشون بده ممنون میشم.

MohammadQ

کاربر عضو
جواب سوال اول شما اینکه از افزونه استفاده نکنید :|

و جواب دوم شما استفاده از افزونه WP Statistics که در مخزن وردپرس هم موجوده و فارسی و ایرانیه ، البته الان بین المللی شده

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

اگر منظور شما استفاده از جتپک متصل به وردپرس است آیا شما دلیل خاصی برای استفاده دارید؟

این افزونه بیشتر قابل استفاده برای کسانی است که در ورپردس اصلی دارای اکانت خریداری شده سرور هستند و در ایران به علت فاصله زیاد از سرور های داخلی و ارسال و دریافت اطلاعات از سرورهای وردپرس شما دچار مشکل شده اید اگر دلیل خاصی برای استفاده ندارید بهتر است از نصب آن خودداری کنید.

اگر شما می خواهید سرعت بارگذاری عکس ها بالا ببرید از افزونه های کش و برای گرفتن آمار تقریبا دقیق {تقریبا دقیق به علت ساختار متفاوت هر سایت در ارائه آمار نهایی } از سایتهایی مثل یا استفاده کنید 

موفق باشید

reza2fatehi

تازه وارد
جواب سوال اول شما اینکه از افزونه استفاده نکنید :|

و جواب دوم شما استفاده از افزونه WP Statistics که در مخزن وردپرس هم موجوده و فارسی و ایرانیه ، البته الان بین المللی شده
سلام استاد

من افزونه بالا رو نصب کردم ولی پیغام خطا داد

پوشه‌ی هدف از قبل موجود است. /home/vol2_4/h70.ir/omidh_16884690/htdocs/wp-content/plugins/wp-statistics/

استاد محبت کنید اگه من دارمش راهنمایی کنید چطور فعالش کنم. چون داخل افزونه های نصب شدم نیست.

بازم تشکر.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

reza2fatehi

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

اگر منظور شما استفاده از جتپک متصل به وردپرس است آیا شما دلیل خاصی برای استفاده دارید؟

این افزونه بیشتر قابل استفاده برای کسانی است که در ورپردس اصلی دارای اکانت خریداری شده سرور هستند و در ایران به علت فاصله زیاد از سرور های داخلی و ارسال و دریافت اطلاعات از سرورهای وردپرس شما دچار مشکل شده اید اگر دلیل خاصی برای استفاده ندارید بهتر است از نصب آن خودداری کنید.

اگر شما می خواهید سرعت بارگذاری عکس ها بالا ببرید از افزونه های کش و برای گرفتن آمار تقریبا دقیق {تقریبا دقیق به علت ساختار متفاوت هر سایت در ارائه آمار نهایی } از سایتهایی مثل یا استفاده کنید 

موفق باشید
باسلام

من جتپک رو پاک کردم ولی یه مشکل پیش امده .اینکه در قسمت نظرات و ثبت شفارش جدولی طراحی شده بود که از بین رفته

با این حساب امدم جتپک رونصب کنم این پیغا موداد

پوشه‌ی هدف از قبل موجود است. /home/vol2_4/h70.ir/omidh_16884690/htdocs/wp-content/plugins/jetpack/​
 ​
مشکل در نصب افزونه.​

لطف کنید دستور بفرمایید من چکار کنم (بیشتر برای درست کردن اون جداول)

باتشکر فراوان

آخرین ویرایش توسط مدیر:

98cell.ir

کاربر عضو
سلام

برای افزونه آمار این راه حلشه ولی جت پکو نمیتونم پیشنهادی بدم

شما برو توی هاستت و فولدر پلاگین ( wp-content/plugins ) بعدم فولدر wp-statistics پاک کن

بعد باز امتحان کن و نصب کن افزونرو...

:-"

آخرین ویرایش توسط مدیر:

reza2fatehi

تازه وارد
سلام

برای افزونه آمار این راه حلشه ولی جت پکو نمیتونم پیشنهادی بدم

شما برو توی هاستت و فولدر پلاگین ( wp-content/plugins ) بعدم فولدر wp-statistics پاک کن

بعد باز امتحان کن و نصب کن افزونرو...

:-"
با سلام

استاد من همچین چیزی رو پیدا نکردم. شاید هم آدرسو اشتباهی رفتم . منظور شما همون ویرایش افزونه هاست.

ببخشید آخه من تازه کارم.

reza2fatehi

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

موفق باشید
با سلام

دوست عزیز

موفق باشید
سلام استاد

من طبق دستور شما در سایت بالا ثبت نام کردم که یه فایل به من داد و گفت که  بار گذاری کنم .

منم اون داخل هر کدام از افزونه گذاشتم  دیگه محیط پیشخوانم باز نمیشد.

این فایل رو داد

<!-- Begin W3Counter Tracking Code -->

<script type="text/javascript" src="

<script type="text/javascript">

w3counter(98269);

</script>

<noscript>

<div><a href=" style="border: 0" alt="W3Counter" /></a></div>

</noscript>

<!-- End W3Counter Tracking Code -->

من منتظر دستور شما هستم

بالا