جریان این تبلیغ چیه؟

hamid_00a

کاربر عضو
سلام

تو اکثر سایت های بزرگ و پر بازدید این بنر رو گذاشتن که برای حمایت از ما روش کلیک کنید جریانش چیه در ضمن ویروسی هم هست

سایتایی مثل دانلودها ، سافت 98 - پی سی دانلود ، پی سی ورلد و خیلی دیگه سایت هر 2 تا یکی هستن

1399126345_iliv2.gif

dl-l.jpg

mahdiali35

کاربر عضو
درود

iLivid یک جور دانلود منیجر باید باشه برای همین تو اکثر سایت هایی که فایلی رو برای دانلود قرار میدهند قرار داره مثل آپلودسنترهای مختلف ...

اما این برنامه ظاهرا مشکلات امنیتی داره و دارای یک سری ویروس هست که اکثرا اون رو پیشنهاد نمی کنند

شاد باشید

anet311

کاربر عضو
نه... ویروس نیست...

این آی لیوید یک نرم افزار دانلود منیجر هست.

تنها آی لیویلد نیست؛ بقیه نرم افزار ها هم هستند...

همکاری در دانلود هستند و بهت پول میدن.

من برای سایت خارجی ازش استفاده میکردم

به ازای دانلود و نصب یک امریکایی، 1 دلار بهم پول میداد.

به ازای نصب اسیایی ها پول خیلی کمی میداد مثلا 1 سنت یعنی 0.01 دلار

خلاصه اصلا ازش خوشم نمیاد ... توهین به شعوره بازدیدکننده است.

به همین دلیل پاکش کردم .

کاربرا هم این رو دوست نداشتند و به شدت کاهش بازدید و کیفیت پیدا کردم.....

hamid_00a

کاربر عضو
ممنون ولی جنبه درامد زاییش کجاس که این سایت ها میگن برای حمایت از ما روش کلیک کنید؟ بالاخره یه سودی داره براشون اون سود چیه

anet311

کاربر عضو
گفتم که ...

به ازای هر دانلود اون نرم افزار، شرکت نرم افزاری مبلغی رو به وب مستر ها میده...

M.Hajloo

تازه وارد
اونوق خود این منیجر از کجا پول در میاره ؟ !

anet311

کاربر عضو
اونوق خود این منیجر از کجا پول در میاره ؟ !
خوب بستگی به نرم افزار ها متفاوته...

بعضی ها یه پروژه اپن سورس هستند؛

مثل موزیلا؛ مثل وردپرس و... .

این جور شرکت ها با همکاری هایی که با شرکت های بزرگ انجام میدن، پول درمیارن. مثلا موزیلا از گوگل پول میگره تا صفحه پیش فرضش گوگل باشه.

یه سری دیگه از نرم افزارها نرم افزار محدود رو به رایگان میدن، اما برای ارتقا به سیستم حرفه ای، از کاربران پول میگیرن.

یه سری دیگه از نرم افزار ها کارشون ورود به مغز کامپیوتر دیگران هست؛ تا اطلاعات کاربر رو به سرقت ببرند ؛ اطلاعات حساب بانکی بیشتر مد نظر هست مثل پی پال و....

گاهی هم ممکنه با هدف جاسوسی، از طرف دولت حمایت بشن و فقط به سرقت اطلاعات مشغول باشند...

در مورد آخر یعنی سرقت؛

آی لیوید امکانش کمه که از این کارها کنه؛ چون اگر شرکتی کلاهبردار و دزد باشه سریعا دامینش توسط آمریکا مصادره میشه... و تا این حد بزرگ نمیشه. کمتر از 1 سال گندش درمیاد

ولی آی لیوید الان بیش از 6 سال داره....

خلاصه ؛ کسب درامد از اینترنت شیوه های پیچیده ای داره ....

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hamid_00a

کاربر عضو
الان ما بخوایم ازین کسب درام کنیم باید چیکار کنیم؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
یک ایرانی الان به این سایت ها(سایت های دانلود) تبلیغ میده. جزئیاتش رو نمیدونم... ولی با من تماس گرفتن برای این مورد...

hamid_00a

کاربر عضو
یک ایرانی الان به این سایت ها(سایت های دانلود) تبلیغ میده. جزئیاتش رو نمیدونم... ولی با من تماس گرفتن برای این مورد...
شما چی گفتی؟

چون من تو پرشین تولز هم پرسیده بودم حالا اون شخصی که مسئول این کار بود پیام شخصی داد گفت سایت خوب سراغ داری بگو 6 ماه قرار داد می بندیم ولی واسم عجیبه درامد این شخص یا شرکت بر چه اساس هست 100 درصد درامد داره براش که داره اینقد هزینه میکنه تو سایتای پر بازدید که حدقل بنر برای 1 ماه 1 میلیون تومنه تو هر سایتی که الکسای زیر 1000 باشه این بنر دیده میشه

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
من قبول نکردم. برای وب سایت به نظرم مضر هست... اینکه به زور از کاربر کلیک دریافت کنید (بر اساس اینکه اشتباه و بر اساس تشابه روی این بنر کلیک می کنه.)

anet311

کاربر عضو
من قبول نکردم. برای وب سایت به نظرم مضر هست... اینکه به زور از کاربر کلیک دریافت کنید (بر اساس اینکه اشتباه و بر اساس تشابه روی این بنر کلیک می کنه.)
کاملا درسته ....

به درد نمیخوره

ارزش نداره آدم به خاطر پول کیفیت سایت رو بیاره پایین...

بالا