حداقل منابع هاست لازم برای یک سایت فروشگاهی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hrym

تازه وارد
با سلام و احترام

من تصمیم دارم یک فروشگاه اینترنتی ایجاد کنم و در این خصوص به کمک ارزشمند دوستان با تجربه نیاز دارم در وحله اول به دنبال یک هاست خوب میگردم و در جستجو هام به هاست ابری   ونیز هاست با ابر لینوکس مواجه شدم  که ظاهرا از یک هاست اشتراکی ساده بهتر هستند و اولی از منبع و سرورهای متعدد استفاده کرده و منابع فیزیکی را  از جمله رم و سرعت انتقال داده را بشکل اختصاصی ثابت نگه می دارد و دومی از طریق سیستم عامل لینوکس ابری اینکار را بشکل نرم افزاری انجام میدهد.

آیا برداشت و فهم من از این دو مقوله صحیح است؟ لطفا  دوستان وارد اصلاح بفرمایند.

بهر حال مایلم بدانم من برای شروع چقدر منابع لازم دارم 

مشخصات تقریبی لازم یعنی حداقل رم اختصاصی و حداقل فضای اختصاصی  و حداقل حجم در ماه برای یک فروشگاه جدید برای شروع

۱-میزبانی اشتراکی

2- سرورمجازی

چه میزان میباشد؟

با تشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

harbiline

Edris
سلام

شما با هاست اشتراکی هم میتونید کارتون رو راه بندازید

اما وقتی مطالب سایتتون بالا رفتش چون عکس های منتشر شده تو سایتتون کم کم حجم میگیرند باید بعدها به فکر راه اندازی سرور مجازی باشید که بکاپ گیری و... هاش با خودتون هستش

چون تازه دارید شروع میکنید از اشتراکی شروع کنید با حجم یک گیگ و حداقل رم یک

اما وقتی کارتون اوج گرفتش بهتره که برید تو زمینه سرور مجازی حداقل رم 3.4 هارد 50 گیگ سنتوس -لینوکس و سی پیو مناسب .

مثل ما که اول اشتراکی بودیم اما الان داریم روی سرور مجازی کار میکنیم و کارای کانفینگ و.. رو انجام میدیم چون حجم دیتاهامون بالا رفته.

البته باید با SSH روش کارش ک در زمینه سرور مجازی هستش بلد باشید اگر بلد نیستید با یه مسئول سرور در ارتباط باشید

موفق باشید

hrym

تازه وارد
سلام

شما با هاست اشتراکی هم میتونید کارتون رو راه بندازید

اما وقتی مطالب سایتتون بالا رفتش چون عکس های منتشر شده تو سایتتون کم کم حجم میگیرند باید بعدها به فکر راه اندازی سرور مجازی باشید که بکاپ گیری و... هاش با خودتون هستش

چون تازه دارید شروع میکنید از اشتراکی شروع کنید با حجم یک گیگ و حداقل رم یک

اما وقتی کارتون اوج گرفتش بهتره که برید تو زمینه سرور مجازی حداقل رم 3.4 هارد 50 گیگ سنتوس -لینوکس و سی پیو مناسب .

مثل ما که اول اشتراکی بودیم اما الان داریم روی سرور مجازی کار میکنیم و کارای کانفینگ و.. رو انجام میدیم چون حجم دیتاهامون بالا رفته.

البته باید با SSH روش کارش ک در زمینه سرور مجازی هستش بلد باشید اگر بلد نیستید با یه مسئول سرور در ارتباط باشید

موفق باشید
سلام

با تشکر من از سایتتون بازدید کردم سایت خوبی است وبنظر زحمت زیادی کشیدید تبریک می گویم

آیا شما در این راه مجبور به تغییر میزبانتان شده اید یا خیر

آیا دچار کندی سایت بوده اید یا خیر

حجم اشغالی کل سایت کنونی شما چقدر است؟ و حداقل فضای اختصاصی مورد نیاز برای این سایت چقدر؟

پیشاپیش تشکر می کنم

harbiline

Edris
سلام

با تشکر من از سایتتون بازدید کردم سایت خوبی است وبنظر زحمت زیادی کشیدید تبریک می گویم

آیا شما در این راه مجبور به تغییر میزبانتان شده اید یا خیر

آیا دچار کندی سایت بوده اید یا خیر

حجم اشغالی کل سایت کنونی شما چقدر است؟ و حداقل فضای اختصاصی مورد نیاز برای این سایت چقدر؟

پیشاپیش تشکر می کنم
ممنون عزیز

والا خیر تغییر میزبانی توش صورت ندادم.. چون خودم سرور رو در اختیار دارم روی سرور خودم بالا اوردمش و الان دارم مجزا براش یه سرور مجازی اختصاصی ایران میگیرم که با سرور های خارجی قرار هستش مچ بشه که مشکلی برای بازدید خارجی نداشته باشیم.

کندی سرعت گاهی اوقات میشه اما خب این بسته به نت هم داره اما از نظر میزبانی بسته به کانفینگ داره

برای سایت خودم حدود 10 گیگ فضا در نظر گرفته بودم الان حدود 1.5 گیگ کلا پر شده.

اما این نکته هم اظافه کنم که سایت رو من به صورت هفتگی خودم بکاپ میگیرم علاوه بر سرور دستی هم بکاپ میگیرم و انتقال میدم به گوگل درایو مخصوص سایت. اونجا دیتاهارو کلا نگه میدارم که اگر مشکلی پیش اومدش خودم بتونم دستی اوکیش کنم.

اگر برای سایت خودتون در نظر دارید من زیاد اطلاعاتی از سایتتون ندارم اما برای شروع یک گیگ بسه

اما برای بعد ها حجم کم می یاد.

موفق و سربلندب اشید

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

برداشت شما تقریبا درست می باشد . البته ذکر نکاتی خالی از لطف نیست این سیستم ابری که میگن یعنی شما در استفاده از منابع محدودیت زیادی نباید داشته باشید چون از یک سرور استفاده نمی شود ولی الان برخی فروشندگان به دروغ از سیستم ابری حرف می زنند دلیل هم اینکه سیستم ابری اولا نیاز به چند سرور دارد و بعد برنامه نویسی حرفه ای سطح بالا برای اتصال و استفاده از منابع اینگونه سرویس ها و جالب اینکه این فروشندگان در هنگام خرید یک سرویس به شما دسترس فقط یه پنل و یک سرور با 1 ip را خواهند داد. {توضیحات بیشتر رو بگردید پیدا می کنید.}

حالا بریم سر سوالات شما .

اولین چیزی که شما برای شروع نیاز داری اینه که همین لحظه بدونی چه مقدار محصول از امروز تا مثلا 1 سال آینده قراره وارد فروش کنید و اینکه تا 5 سال آینده چه مقدار . چه مقدار عکس و با چه میزان حجمی مصرف می کنید . احتمال میزان حضور چه تعداد کاربر یا خریدار رو در لحظه میدید. چه مقداری پهنای باند مصرفی ماهانه نیاز دارید . امکان رشد شما در هر ماه چقدر خواهد بود {تعداد ورودی خریدار یا بازدید کننده یا کاربر} . اینها رو وقتی جمع بندی کنید به نتایج اولیه می رسید . آیا تجربه سایت فروشگاه داشتید یا اصلا تجربه کسب درآمد وبی دارید ؟ چه میزان سرمایه برای این بخش در نظر دارید . همه اینها برای کسانی است که امروز شروع میکنند با برنامه و هدف موندن دارند . به این موارد پشتیبانی خوب شرکت و همچنین خدمات واقعی و بدور از تخیل یا تحمیلی فروشنده و اینکه خریداران راضی برای توصیه ..

برای شروع کافیه شما یک هاست اشتراکی مناسب با پهنای باند مناسب بخرید میزان 1 گیگ فضا و پهنای باند ماهیانه 30 گیگ برای شروع کمترین حالت استفاده است . برای کسانی است که تازه شروع می کنند و می خواهند تجربه بدست بیارند

ضمن اینکه بررسی کنید که پهنای باند اضافی هزینه زیادی نداشته باشد .

شرکت فروشنده نیز امکان جابجایی از یک پلن فعلی به بالاتر را نیز رایگان و با دریافت مابه التفاوت انجام دهد .

موفق باشید

hrym

تازه وارد
ممنون از هر دو عزیز

و بویژه جناب harbiline آیا شما در سرور شخصی خودتان در زمان پیک بار میزان رم استفاده شده را چک کردید؟ چقدر است و نیز میزان پهنای باند اینترنت تان چقدر است و آیا از leased line استفاده میکنید یا adsl و یا از روش دیگری؟

ضمنا میزان یک ونیم گیگ فضای اشغالی شامل سیستم عامل و نرم افزارهای سرور هم هست یا فقط فضای مربوط باطلاعات سایت و اسکریپتهای مربوطه است؟

با تشکر مجدد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا