حذف تب بدون محتوا

puertorico

تازه وارد
درود بر دوستان

بعضی محصولات من دارای توضیح نیستن و در نتیجه تب توضیحشون محتوایی نداره و فقط تب جدول مشخصات و تب نظرات رو لازم دارم

حالا مشکلی که هست اینه که میخوام تو صفحه این طور محصولات اون تب "توضیحات" هم دیگه نشون داده نشه و کلا دو تا تب داشته باشم به جای 3 تا

چطوری میشه که بشه؟

ممنون از راهنمایی ها پیش پیش

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

تب ها از داخل قالب فراخوانده می شوند پس بهتره به بخش تنظیمات قالب مرتبط با وردپرس یا وکامرس بروید و از اونجا تنظیمش کنید

بهتره در این مواقع نام قالب مورد استفاده رو یا نام ببرید یا آدرس سایت رو درج کنید

موفق باشید

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
با جاوا اسکریپت:

کد:
(function($){
  var empty = $('#tab-description').html();
  console.log(empty);
  if( empty === '' ){
    $('.woocommerce-tabs').addClass('hide');
  }
})(jQuery);

puertorico

تازه وارد
با سلام دوست عزیز

تب ها از داخل قالب فراخوانده می شوند پس بهتره به بخش تنظیمات قالب مرتبط با وردپرس یا وکامرس بروید و از اونجا تنظیمش کنید

بهتره در این مواقع نام قالب مورد استفاده رو یا نام ببرید یا آدرس سایت رو درج کنید

موفق باشید
ممنون قالب مورد استفاده person هست

تو تنظیماتش این گزینه رو نداره

puertorico

تازه وارد
با جاوا اسکریپت:

(function($){
var empty = $('#tab-description').html();
console.log(empty);
if( empty === '' ){
$('.woocommerce-tabs').addClass('hide');
}
})(jQuery);

ممنون

میشه نحوه وارد کردن کد رو هم بگین

ببخشید اگه یکم مبتدی هستم :)

تو تنظیمات قالب قسمتی برای اضافه کردن کدهای جاوا اسکریپت هست ولی وقتی وارد کردم عمل نکرد

این صفحه به عنوان مثال: 

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

اول این کد رو باید از روت سرور در داخل قالب قسمت فانکش و بعد از اولین <php قرار بدید . یادتون باشه از روت سرور و سریعا سایت رو نگاه کنید تا اگر مشکلی دیدید کد رو حذف کنید

موفق باشید

puertorico

تازه وارد
با سلام دوست عزیز

اول این کد رو باید از روت سرور در داخل قالب قسمت فانکش و بعد از اولین <php قرار بدید . یادتون باشه از روت سرور و سریعا سایت رو نگاه کنید تا اگر مشکلی دیدید کد رو حذف کنید

موفق باشید
ممنون

متاسفانه با ارور 500 مواجه شدم و مجبور شدم کد رو پاک کنم

بالا