حذف قیمت محصولات از فوتر سایت

saji051

کاربر عضو
سلام دوستان 

سوالی تو ذهنم پیش اومده میخواستم ببینم شما میتونید تو راه حلش کمکم کنید؟؟؟

من نمیخوام که قیمتایه محصول تو ابزارکهایی که استفاده میکنم نمایش داده بشه مثلا ابزارک هایی که تو فوتر استفاده میشه که ابزارک های خود ووکامرس هست.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

You must be registered for see images attach

منتظر راهنمایتون هستم.....

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

وقتی از قسمت ابزارک اقدام به قرار دادن در فوتر می کنید گزینه های دارای تیک نمایش قیمت یا عدم نمایش قیمت رو باید یا دارای تیک کنید یا یدون تیک و ذخیره کنید و این مربوط به نوع ابزارک قالب شماست که البته در بیشتر اوقات همینگونه است که نوشتم.

در غیر اینصورت باید خود ابزارک رو دستکاری کنید

موفق باشید

saji051

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

وقتی از قسمت ابزارک اقدام به قرار دادن در فوتر می کنید گزینه های دارای تیک نمایش قیمت یا عدم نمایش قیمت رو باید یا دارای تیک کنید یا یدون تیک و ذخیره کنید و این مربوط به نوع ابزارک قالب شماست که البته در بیشتر اوقات همینگونه است که نوشتم.

در غیر اینصورت باید خود ابزارک رو دستکاری کنید

موفق باشید
ممنون دوست من ولی اینکارو قبل از اینکه تاپیک بزنم بررسی کردم و چیزی با این عنوان وجود نداشت.

به هرحال بازم ممنون.

داش علی

کاربر عضو
ممنون دوست من ولی اینکارو قبل از اینکه تاپیک بزنم بررسی کردم و چیزی با این عنوان وجود نداشت.

به هرحال بازم ممنون.
ابزارک های خود ووکامرس قابلیت حذف قیمت رو ندارد ولی از توی مخزن ورد پرس می تونی ابزارک ووکامرسی خود پیدا کنی که قابل تنظیم باشه.

راه دیگه تغییر کد های ابزارک است که یکم سخت است

mina70

تازه وارد
آدرس سایتتون رو بگید تا کد css مربوطه برای حذف قیمت رو براتون بگم .

saji051

کاربر عضو
از تمامی دوستان ممنون که اومدن و هر کدومشون با یه تجربه عالی منو راهنمایی کردن. :)

مشکلم حل شد. دوستانی که قصد دارند چنین کاری انجام دهند دنبال این فایل php باشند و بعد از اینکه پیداش کردن بنا به نیازی که دارند فایل رو ویرایش کنن.

content-widget-product.php

ممنونم از همتون. :69:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا