حذف "ویرایش اطلاعات" در صفحات... و راست چین کردن "شما اینجا هستید" [تصاویر]

samadblaj

کاربر عضو
سلام دوستان عزیز چطور میتونم دو گزینه ای رو که توی هنوان گفتم رو ویرایش کنم ؟

توی سایت خیلی جستجو کردم چیزی پیدا نکردم...

You must be registered for see images attach

You must be registered for see images attach

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
مسیر یاب که از مدیریت غیر فعال میشه

مورد ویرایش اطلاعات فکر کنم فقط برای مدیر قابل نمایش هست... نه فرد دیگه

samadblaj

کاربر عضو
لطفا پستم رو با دقت بخونید میخواهم راست چینش کنم آیا راهی وجود داره ؟jتوی عکس پیوستی چرا تومان رو قبل از قیمت میذاره ؟ "تومان 100" میخوام بشه "100 تومان" ؟؟نمیدونم اینا چطور ترجمش کردن !

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
بله حق با شماست . متاسفانه ما از روی تصویر نمیتونیم راست چین کنیم براتون. یک جا نصب کنید تا انجام بدیم و یا راهنمایی کنیم

سوال دوم شما درباره تومان ، قبلا بحث شده. کافی بود جستجو کنید...

samadblaj

کاربر عضو
سلام مدیر عزیز مشکل تومانم حل شد اما فقط میشه به صورت کلی بگید چطور میتونم " شما اینجا هستید" رو حذف کنم ؟ توی کدوم فایل هستش؟

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
راجب راست چین کافی بود به تاپیک قالبتون برید استایل رو تصحیح کرده بودم و قرار دادم

رو جایگزین کن

samadblaj

کاربر عضو
سلام بسیار ممنونم از راهنمایی و قالب خوبتون ببخشید من متوجه اش نشده بودم میشه بفرمایید کجاش مربوط به " شما اینجا هستید" نمیتونم جایگزین کنم تغییرات زیادی روش اعمال کردم...ممنونتون میشم

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
2 تا مشکل تو راست چین سازی قالب بوده که تو فایل استایل تصحیح شده کل فایل رو جایگزین فایل قبلی کنید

samadblaj

کاربر عضو
میشه خواهش کنم قسمت هاش رو مشخص کنید جاش مربوط به راست چین کردن بوده ؟

چون من روی style.css خیلی تغییر ایجاد کردم و چون تجارب کافی در php ندارم نمیتونم مکان مشخص رو پیدا کنم ممنونتون میشم

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
میشه خواهش کنم قسمت هاش رو مشخص کنید جاش مربوط به راست چین کردن بوده ؟چون من روی style.css خیلی تغییر ایجاد کردم و چون تجارب کافی در php ندارم نمیتونم مکان مشخص رو پیدا کنم ممنونتون میشم
بسته به id قسمتی که می خواین راست چین کنید باید در css سرچ کنید left رو به right تغییر بدید

samadblaj

کاربر عضو
راجب راست چین کافی بود به تاپیک قالبتون برید استایل رو تصحیح کرده بودم و قرار دادم
سلام ببخشید فایل style.css دانلود نمیشه میشه همینجا آپلودش کنید...

با تشکر.

بالا