حرفه ای ترین و سفارشی پذیر ترین قالب رایگان جوملا چیه ؟

anet311

کاربر عضو
سلام :54:

برای جوملا 2.5 همچین تم قدرتمندی میشناسید ؟

وردپرس، یک تم رایگان داره که تا حالا بیش از 1.5 میلیون بار دانلود شده . پس پشتیبانی و امنیتش هم خیلی خیلی زیاده.

اسمش هم هست suffusion . و من که سالهاست با وردپرس کار کردم به جرات میگم که این حرفه ای ترین تم وردپرسه .

:55: امکانات

:55:

* همه جاش ویجت میخوره و همه جاش هم میشه کد گذاشت ، پس میشه یک اینترفیس خیلی عالی باهاش درست کرد.

* یک، دو ، سه ستونه میشه .

* بالا و پایین هر ستون میشه کد قرار داد.

* داخل هدر یک، دو ، سه ، چهار ، پنج ستونه میشه

* بالای هدر یک، دو ، سه ، چهار ، پنج ستونه میشه

* زیر هدر یک، دو ، سه ، چهار ، پنج ستونه میشه

* داخل فوتر یک، دو ، سه ، چهار ، پنج ستونه میشه

* بالای فوتر یک، دو ، سه ، چهار ، پنج ستونه میشه

* زیر فوتر یک، دو ، سه ، چهار ، پنج ستونه میشه

حالا شما برای جوملا همچین تم قدرتمندی میشناسید ؟

با سپاس :53:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

anet311

کاربر عضو
سورس سایت تم هم برام مهم هست دوستان.

یعنی همه گیر باشه تا به راحتی بشه مشکلات رو حل کرد

چون تم هایی که کشکی توی نت پخش شدن به درد نمیخورن

بعدا که بازدید سایت بره بالا

و مطالب سایت زیاد بشه دوست ندارم به مشکل بخورم ، مثلا یک صفحه ی سفید بیاد برام ، با شیش تا ارورر :)

mahdiali35

کاربر عضو
قالب های درست و حسابی جوملا همه ی اینها رو داند... چون از بیس توسط یک فریم ورک خوب طراحی شدند...

مثلا دو تا عکس از دو فریم ورک مشهور gantry و vertex رو در پایین براتون قرار میدم...

گانتری بیش از 60 عدد موقعیت ماژول داره.... vertex هم بیش از 70 موقیعیت در قالب داره که هر جایی که فکرش رو بکنید میتونید مطلب - متن یا ماژول قرار بدید...!!!

اما در مورد سایر ویژگی ها باید بگم بستگی به کار خودتون داره که بتونید قالب رو خوب دربیارید...قالب و فریم ورک هر چقدر هم خوب باشند باید خوب طراحی و مورد استفاده قرار بگیرند تا نتیجه ی مطلوب رو نشون بدن...شاد باشید....!!!

construction_layout.png

module-positions.jpg

anet311

کاربر عضو
مهدی جان ممنونم . :53:

ولی این فریموورک چیه دیگه؟ . من یک هفته است با جوملا آشنا شدم . /:)

از خود این فریموورک گانتری میشه به عنوان تم استفاده کرد ؟

سپاس

S@ina@S

تازه وارد
مهدی جان ممنونم . :53: ولی این فریموورک چیه دیگه؟ . من یک هفته است با جوملا آشنا شدم . /:)

از خود این فریموورک گانتری میشه به عنوان تم استفاده کرد ؟

سپاس
نه نمیشه از خودش به عنوان قالب استفاده کرد

باید با استفاده ازش قالب طراحی کرد

فریم ورک هم یک جور کتابخانست که باعث میشه کدنویسی سریع تر و راحت تر پیش بره

mahdiali35

کاربر عضو
درود...

فریم ورک امکاناتی رو که یه قالب میخاد فراهم میکنه بعدش طراح باید بیاد از اون امکانات برای ایجاد اون طرحی که تو ذهنش هست استفاده میکنه...!!!

مثلا یه سایتی میاد یه فریم ورکی درست میکنه بعد از اون به عنوان طراحی های قالب خودش استفاده میکنه.... یه بار از اون به عنوان قالب خبری استفاده میکنه....یه بار به عنوان قالب شرکتی...یه بار به عنوان سایت شخصی و....

این تاپیک هم میتونه برای شما مفید باشه :

پیشنهاد من برای شما هم استفاده از فریم ورک helix یا vertex هست...چون به نسبت سبک تر هستند و امکانات خوبی دارند..!!!

anet311

کاربر عضو
تا جایی که تحقیق کردم: متوجه شدم سایتهای جوملا معمولا سرعت کم تری دارند . خودمم قبلا این رو احساس کردم.

چون یک سری کدهای اضافه در تم هاشون هست.

مخصوصا اون هایی که با فریم وورک ساخته شدن.

مثلا کدهای اضافه در منو ها که با جاوا اسکریپت درست شدن ، که بودنشون هم ضروری نیست...

که با CSS image sprite و راه های دیگه ای میشه بهبود دادشون...

داداش مهدی من یک تم اماده میخوام مثل همین beez 20 اما یکم بهتر و قشنگتر

نمیخوام زیاد هم داینامیک باشه . اگر همه جاش کد بخوره ،خودم کدهای اپتیمایز شده میذارم توش

شما تجربه ات بیشتره حالا به نظرت بهترین قالب یا فریم وورک چیه ؟

ممنونم :53:

mahdiali35

کاربر عضو
والا هر کی یه جور سلیقه داره...بستگی داره شما برای چه سایتی و چه مدلی بخاید...!!!!

بنده استفاده از همین فریم ورک ها رو ترجیح میدم....اگه سنگین هستند میتونید ادیت کنید و حجم اونها رو کاهش بدید...!!!

بالا