خروجی گرفتن از دیتابیس

• نویسنده موضوع jing
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

homayon574

کاربر عضو
اونجوری گفتین درستش کردم ولی وقتی میخوام ذخیره کنم خطا میده!!؟
vm5dh4ac6rvnniivvkg.jpg
سلام

عزیز نام هر دو Fileld(ستون) جدولی که ساختی با هم یکسانه این ارور طبیعیه :79: یعنی برداشتی هر دو قسمت ستون ها جدول دیتا بیست رو به نام kowsar35_test قرار دادی نمیشود که !!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

jing

کاربر عضو
من هنوز متوجه نشدم تو قسمت ستون باید نام table نوشته شود یا نام دیتابیس چون من الآن ستون اول را نوشتمtest دومی نوشتم test1 فعلا ساخته شده

البته پیام داده که" هیچ فهرستی تعریف نشده "

با این توصیف فرم را تکمیل و ارسال میکنم خطا میده!!!!

کد:
[B]Warning[/B]:  mysql_connect() [[URL="http://www.kowsar35.com/htdocs/function.mysql-connect"]function.mysql-connect[/URL]]:  Access denied for user 'kowsar35_ettlaat'@'localhost' (using password:  YES) in [B]/home/kowsar35/public_html/htdocs/add_record.php[/B] on line [B]20[/B]

[B]Warning[/B]:  mysql_db_query(): supplied argument is not a valid  MySQL-Link resource in [B]/home/kowsar35/public_html/htdocs/add_record.php[/B]  on line [B]22[/B]
خطا در ثبت اطلاعات
اگر میشه یه مقداری واضحتر بفرمایید ایراد از کجاست؟

homayon574

کاربر عضو
من هنوز متوجه نشدم تو قسمت ستون باید نام table نوشته شود یا نام دیتابیس چون من الآن ستون اول را نوشتمtest دومی نوشتم test1 فعلا ساخته شده البته پیام داده که" هیچ فهرستی تعریف نشده "

با این توصیف فرم را تکمیل و ارسال میکنم خطا میده!!!!

کد:
[B]Warning[/B]:  mysql_connect() [[URL="http://www.kowsar35.com/htdocs/function.mysql-connect"]function.mysql-connect[/URL]]:  Access denied for user 'kowsar35_ettlaat'@'localhost' (using password:  YES) in [B]/home/kowsar35/public_html/htdocs/add_record.php[/B] on line [B]20[/B]

[B]Warning[/B]:  mysql_db_query(): supplied argument is not a valid  MySQL-Link resource in [B]/home/kowsar35/public_html/htdocs/add_record.php[/B]  on line [B]22[/B]
خطا در ثبت اطلاعات
اگر میشه یه مقداری واضحتر بفرمایید ایراد از کجاست؟
خب به این مثال توجه کنید :

فرضا" شما میخواید یه سی ام اس شخصی بسازید ، اول یه بانک اطلاعاتی ایجاد میکنید به نامه "newcms" حالا این سی ام اس شما بالاخره یه شخصی باید آدمینش باشه دیگه خب پس یه جدولی هم به نام "admins"ایجاد میکنید حالا برای این جدول مثلا 4 filed(ستون) براش میزاری به ترتیب :

"id"."username"."password"."admin-email" و اطلاعات رو ثبت میکنید ..

خب تا اینجا فقط بانک اطلاعاتی و جدول و اطلاعات ستون ها وارد شدن هیچ چیز توی این جدول "admins" شما الان نیست ... پس باید اطلاعات وارد کنید برای این کار توی phpmyadmin باید وارد جدولتون بشید و گزینه insert رو بزنید و یک یوزر رو وارد کنید بعد میتونید اطلاعات رو فراخونی کنید از بانک اطلاعاتی در غیر این صورت چیزی نیست که فراخونی بکنیدش .... :)

freeupweb

کاربر عضو
homayon574 ممنون

ببنید دوست من تو فایل add_record

خط 19 این کد هست

$Tablname="karbar";

که نام تیبل مورد نظر نوشته شده.

خوب فک کنم شما دارید گم راه میشد الان واضح میگم بدنید

شما الان مشکلتون ساخت mysql هست

اول از همه وارد phpmyadmin میشید بعد میرید یک بانک اطلاعاتی میسازید(DataBase) بعد که ساختین

باید tabel بسازید که متشکل از چند شتون هست که به آن فیلد می گن

خوب حالا این اسکریپت از شما چی میخواد

یک دیتابیس

یک تیبل که شامل دو فیلد هست

حالا شما باید طبق چیزی که گقتم عمل کنید

---------

اول یه بانک بسازید به نام Ali

بعد که وارد بانک علی شدین پایین صفحه نوشته

Create new table on database

که نام تیبل و تعداد ستون ها رو مشخص میکنید(نام تیبل با بانک اطلاعاتی فرق داره و در زیر مجموع علی هست)

بعد که ساخته شد یه فرم های میاد مثل عکس که گرفتی نباید نام فیلد شبیع هم باشه

مثل پست های قبل می سازی

بعد شروع به تنظیم فایلهای پی اچ پی میکنی

تا اینجا انجام بده اگه مشکلی نداشتی دنبالشو میگم

فقط ساختی نام دیتابیس و نام تیبل و 2 نامی که برای ستون انتخاب کردی اینجا ارسال کن

موفق باشی

jing

کاربر عضو
خوب ساختم

نام دیتابیس:kowsar35_ali

نام تیبل:karbar

ستونها: test ......test1

homayon574

کاربر عضو
ببخشید نتراشیده هی میپرم توی بحثتون اما یه چیزی رو میخوام بگم که فهمیدن این موضوع برای jing عزیز ساده تر بشه :

کلا برای استفاده از بانک اطلاعاتی mysql توی php باید از query ها استفاده کنید ، حالا کوئری ها چی هستن؟ خب کوئری ها همین کد هایی هستن که توی پی اچ پی مای ادمین بعد از انجام هر عملیات خاص به رنگ سبز و ریز نوشته میشن... برای فراخونی کردن حذف کردن ارسال کردن اطلاعات و یا هر کار دیگه که به بانک اطلاعاتی ربط پیدا کنه باید شما کوئری بنویسی و اونو اجرا کنی... کلا" کوئری های که خیلی مورده استفاده قرار میگیرند این ها هستند :

SELECT -- UPDATE -- INSERT -- DELETE

تقریبا هرکاری با بانک اطلاعاتی هست با این 4 کوئری انجام میشه روش نوشتن این کوئری ها هم متفاوته از هر کدوم یه مثل میزنم متوجه بشی ...

مثال SELECT با توجه به بانک اطلاعاتیتون ....

کد:
SELECT  * FROM  `karbar`  LIMIT 0 , 10
خب کوئری بالا چه میکنه ؟

جواب : اطلاعات 10 تا از اخرین row's ثبت شده توی این تیبل رو نشون میده ...

مثال INSERT با توجه به بانک اطلاعاتیتون ....

کد:
INSERT INTO `kowsar35_ali`.`karbar` (`test`, `test1`) VALUES ('one test', 'one test1');
خب کوئری بالا چه میکنه ؟

جواب : یک row جدید به بانک اطلاعاتی تزریق میکنه(همونی که میخوای توی این فرم که هست استفاده کنی)

مثال UPDATE با توجه به بانک اطلاعاتیتون ....

کد:
 UPDATE `kowsar35_ali`.`karbar` SET `test` = 'one test2',
`test1` = 'one test3' WHERE `karbar`.`test` =`one test` AND `karbar`.`test1` =`one test1`
خب کوئری بالا چه میکنه ؟

جواب : تمام row's هایی که فیلد اولشون one teste و فیلد دومشون one test1 هست رو به مفدار جدید تغییر میده

مثال DELETE با توجه به بانک اطلاعاتیتون ....

کد:
    DELETE FROM `kowsar35_ali`.`karbar` WHERE `karbar`.`test` =`one test2` AND `karbar`.`test1` =`one test3`
خب کوئری بالا چه میکنه ؟

جواب : تمام row's هایی که فیلد اولشون one teste2 و فیلد دومشون one test3 هست رو حذف میکنه

این فقط چندتا مثل بود تا بفهمید اصل اولیه چیه و این مثال ها برای فهم موضوع هستن وگرنه باید در مورد کوئری ها بیشتر بدونید گرنه اشتباهی مثل کوئری حذف میزنید همه اطلاعات جدول بانک اطلاعاتی رو صفر میکنید و کلا " بعد از این بعد برید سراغ اینکه یه دفعه یه فرم تزریق اطلاعات به دیتابیست بزارید جلوتون توقع داشته باشید بفهمید چی توش نوشته :33: :33:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

N2D

کاربر عضو
سلام !

عذر میخوام اگر دخالتی میکنم ، اما اینکه به یکباره بخوایم از این پله شروع کنیم برای فراگیری ، در آینده اگر بخوایم ادامه بدیم به مشکل خواهیم خورد...

اگر جسارت نباشه ، به نظر این حقیر شما ابتدا به اموزش های موجود در اینترنت مراجعه کنید ، اگر در مطالعه آموزش ها مشکلی داشتید ، بفرمایید تک تک دوستان در خدمت شما خواهند بود ،

به این صورت که پیش میرید ، قطعاً علاقه مند میشید ، اما در آینده برای ادامه به خاطر اینکه خیلی از مفاهیم پایه رو مرور نکردید ، باید برگردید به ابتدای راه ، و این موضوع براتون ازار دهنده خواهد بود... !

باز هم عذر میخوام اگر جسارتی کردم،

موفق و پیروز باشید.

jing

کاربر عضو
خواهش میکنم........شما درست میفرمایید منهم نظرم اینه که کدهای آماده استفاده نکنم بلکه وقت بذارم تا یاد بگیرم

باتوجه به اینکه حقیقتش من نمیدونم باید از کجا که منظور نظر شما هست شروع کنم؟اگر تیتر مباحث رامیفرمودید واموزش روان اونهم لینک میدادید جالب بود من دنبال میکردم

ولی تو این مبحث من بیش از نیمی از راه را با کمک شما هارفتم اگر میشه راهنمایی کنید که این این مبحث تمام بشه یعنی فراخوانی ونمایش اطلاعات صورت بگیره بعدش باید بریم سراغ آموزش

N2D

کاربر عضو
سلام jing عزیز !

شما امر بفرمایید همه دوستان در خدمتگذاری حاظرند... !

در کل میشه گفت که آموزش های خوبی وجود داره ،

موضوعات اولیه ای که در بحث برنامه نویسی تحت وب و یکی ازمحبوبترین گزینه ها ، PHP وجود داره ، ابتدا آشنایی با اصول اون هست و قبل از اون ،

آشنایی با HTML

اگر با HTML آشنایی دارید ، میریم سر موضوع ِ شیرین ِ PHP !

اگر تمایل داشته باشیم ، لینک براتون ارسال میکنم ، میتونید به لینک مراجعه کنید و سوالی فرمایشی هم اگر بود ، من و بقیه دوستان هم در خدمتتون هستیم و تا پایان راه ( در حد توان ) ، ما در خدمتگذاری حاظریم...

موفق باشید .

مينا٢١٠٦

تازه وارد
سلاممن ميخوام يه برنامه تو فايل  htmlبنويسم با اسكريپ كه اطلاعات ورودي كاربر رو در جدولي كه در صفحه است رو سيو كنه كه هردفعه مراجعه ميكنه نخواد دوباره اطلاعات رو وارد كنه ميخوام خيلي ساده باشه و در همين صفحه كه دارم نوشته بشه

ممنون ميشم راهنمايي كنيد

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
تاپیک سال 89 رو بروز کردید دوست گرامی!

قفل شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا