حسن غویشه
کاربر عضو
سلام
میدونم در این انجمن (پرشین اسکریپت) جای درستی نیست ولی به شما عزیزان اعتماد دارم و این چیزیه که نمیشه نادیده گرفت
وقتی بچه بودم:
تقریبا 4 سال پیش یک هارد اکسترنال سیگیت 4 ترابایتی خریدم و بعد از یک سال و نیم به دلیل نا معلوم سوخت (بیشتر از پولش توش داده داشتم :| )
گارانتی در ایران حتی یک جوک هم نیست :| :
گارانتی هم بعد از یک هفته گفت تعمیر نمیشه 100000 سر گرفت و یک هارد اکسترنال با آپشن های کمتر 3 ترابایتی بهم دادن :-s
چند روز پیش هم که تقریبا 2 سال از هارد جدید میگذره این هارد هم به دلیل نا معلوم با ما وداع کرد :| و صد البته 2 ترابایت فیلم، موزیک، فایل شخصی، ویدیو و کتاب آموزشی و خلاصه 2 سال دانلود شبانه
(
من مقصر نیستم:
دو تا هاردی که داشتم رو مثل بچه هام دوست داشتم و بهشون میرسیدم گرد و غبار نگیرن، جاشون ثابت و بدون لرزه باشه، قبل از قطع اتصال فیزیکی داخل ویندوز قطع میکردم و مهم تر از همه کسی بجز خودم نمیتونست بهشون دست بزنه
تا اینکه:
امروز در یک فروشگاه معتبر آنلاین نظرم به نظر یکی از خریداران هارد های سیگیت جلب شد
نقل و قول کامل خریدار:
میدونم در این انجمن (پرشین اسکریپت) جای درستی نیست ولی به شما عزیزان اعتماد دارم و این چیزیه که نمیشه نادیده گرفت
وقتی بچه بودم:
تقریبا 4 سال پیش یک هارد اکسترنال سیگیت 4 ترابایتی خریدم و بعد از یک سال و نیم به دلیل نا معلوم سوخت (بیشتر از پولش توش داده داشتم :| )
گارانتی در ایران حتی یک جوک هم نیست :| :
گارانتی هم بعد از یک هفته گفت تعمیر نمیشه 100000 سر گرفت و یک هارد اکسترنال با آپشن های کمتر 3 ترابایتی بهم دادن :-s
چند روز پیش هم که تقریبا 2 سال از هارد جدید میگذره این هارد هم به دلیل نا معلوم با ما وداع کرد :| و صد البته 2 ترابایت فیلم، موزیک، فایل شخصی، ویدیو و کتاب آموزشی و خلاصه 2 سال دانلود شبانه
من مقصر نیستم:
دو تا هاردی که داشتم رو مثل بچه هام دوست داشتم و بهشون میرسیدم گرد و غبار نگیرن، جاشون ثابت و بدون لرزه باشه، قبل از قطع اتصال فیزیکی داخل ویندوز قطع میکردم و مهم تر از همه کسی بجز خودم نمیتونست بهشون دست بزنه
تا اینکه:
امروز در یک فروشگاه معتبر آنلاین نظرم به نظر یکی از خریداران هارد های سیگیت جلب شد
نقل و قول کامل خریدار:
متاسفانه سرعت انتقال این هارد اینقدر در مقایسه با وسترن کم بود که به هیچ وجه پیشنهاد نمی کنم بخرید
ما از کابل های SATA3 جهت اتصال به هارد سیستم و همچنین USB3 برای اتصال به هارد استفاده می کنیم ولی به جرات می تونم بگم از نصف سرعت وسترن هم برخوردار نیست
صدای بسیار بدی در هنگام بازگشت از استندبای داره که آزاردهنده است
ضمنا به طور کلی و با تجربه ای که داشتم هارد های سیگیت دوسال بیشتر طول عمر ندارن این در حالیست که وسترن ها بیش از 5 سال دوام دارند
با سپاس از دیجی کالا برای مهیا ساختن امکان انتقاد
با توجه به حوادث و نظرات اخیر میخواهم برای خرید یک هارد اکسترنال (دسکتاپ میخوام چون هزینه کمتری نسبط به قابل حمل داره) 4 ترابایتی بخرم
لطفا اگر نظر، پیشنهاد یا تجربه ای در این ضمینه دارید با بنده در میان بگذارید
باتشکر فراوان
لطفا اگر نظر، پیشنهاد یا تجربه ای در این ضمینه دارید با بنده در میان بگذارید
باتشکر فراوان