خطای برنامه Poedit در هنگام ترجمه قالب

shahab.tabandeh

تازه وارد
سلام دوستان. در هنگام ترجمه قالب، وقتی روی دکمه Update از برنامه Poedit کلیک می کنم، پس از چند لحظه، این پیغام خطا برام نمایش داده می شه!

.

.

مشکل از کجاست؟!

.

با احترام. :53:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

MahdiY

راهبر انجمن
انتقال یافت انجمن پرسش و پاسخ ...

alifiresoft

کاربر عضو
ممکنه توی ترجمه مشکلی وجود داشته باشه. فایل اصلی رو باهاش باز کنید و بدون تغییر دوباره ذخیر کنید ببینید چنین مشکلی وججوود داره یا نه؟

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
من نمیدونم چرا از poedit استفاده میکنن هنوز . افزونه codestyle رو چرا استفاده نمیکنن . بینهایت فوق العاده هست .

shahab.tabandeh

تازه وارد
ممکنه توی ترجمه مشکلی وجود داشته باشه. فایل اصلی رو باهاش باز کنید و بدون تغییر دوباره ذخیر کنید ببینید چنین مشکلی وججوود داره یا نه؟
عجیب اینجاست که هنوز رشته ای رو ترجمه نکردم!

قبل از ترجمه و بعد از ترجمه، کماکان با این خطا مواجه میشم!

اتفاقا پوسته ای رو که ترجمه می کنم از پوسته های بروز شرکت themeforest هستش. روی یه پوسته دیگه از این شرکت هم تست کردم، با یه نوع خطای شبیه به این مواجه میشم! :(

alifiresoft

کاربر عضو
عجیب اینجاست که هنوز رشته ای رو ترجمه نکردم!قبل از ترجمه و بعد از ترجمه، کماکان با این خطا مواجه میشم!

اتفاقا پوسته ای رو که ترجمه می کنم از پوسته های بروز شرکت themeforest هستش. روی یه پوسته دیگه از این شرکت هم تست کردم، با یه نوع خطای شبیه به این مواجه میشم! :(
خب پس یا نرم افزار مشکل داره یا ویندوز. بهتره نرم افزار رو پاک کنید و دوباره نصب کنید. اگر باز هم نشد روی یه کامپیوتر دیگه نرم افزار رو نصب کنید. البته کامپیوتری که ویندوزش با شما فرق داره.

soltaneghalbha

کاربر عضو
من نمیدونم چرا از poedit استفاده میکنن هنوز . افزونه codestyle رو چرا استفاده نمیکنن . بینهایت فوق العاده هست .
سلام

میشه کمی ر رابطه به codestyle توضیح بیشتری بدی ؟ (ببخشید اگه این سوال رو تو این تایپیک می پرسم)

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلاممیشه کمی ر رابطه به codestyle توضیح بیشتری بدی ؟ (ببخشید اگه این سوال رو تو این تایپیک می پرسم)

در موردش زیاد بحث کردیم تو انجمن . سرچ کنید هست .

ALi.Reza

کاربر عضو
codestyle localization تائید میشه :58: کار باهاشم راحته..

بالا