خطای http در زمان آپلود فایل فروش در edd

SAJDEHGAR

تازه وارد
17/6/13
79
0
6
با سلام

اساتید ، زمانی که میخوام فایل های که حجمشون کمی بالاتر هست مثلا 15 یا 17 مگ رو در EDD در بخش اضافه کردن دانلودها اقدام کنم خطای میده : " اسم فایل که میخواهم آپلود کنم - خطای HTTP ! :mad:

نا گفته نمونه این مطلب رو سرچ کردم ! همن در این سایت و هم در سایت های دیگه ! همشون عین هم و کپی شده بودند ! و مشکل من رو برطرف نکردن !
.gif' alt=':; ;) :'>

لطفا کمک .

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,382
16
38
لنگرود
این خطا فقط در edd هست ؟

در حین آپلود در رسانه وردپرس هم تست کنین احتمالا بازم همین خطا رو خواهید داشت .

به مدیر سروتون باید اطلاع بدید از طریق php.ini حجم و تام اوت آپلود رو زیاد کنه .

 

SAJDEHGAR

تازه وارد
17/6/13
79
0
6
این خطا فقط در edd هست ؟در حین آپلود در رسانه وردپرس هم تست کنین احتمالا بازم همین خطا رو خواهید داشت .

به مدیر سروتون باید اطلاع بدید از طریق php.ini حجم و تام اوت آپلود رو زیاد کنه .
سلام دادا .

اره حق با شما است .... :41:

پس بهشون اطلاع میدم ! ( خودم نمیتونم از بخش پنل هاست اقدام کنم : سی پنل دارم ) .

به نظر شما چه میزانی مناسب ترین می تونه باشه ؟ یعنی حجم چقدر ؟ 1 گیگ خوبه ؟ تایم اوت رو چند باشه با توجه به وضع اینترنت ایران ؟

با تشکر قراوان .

یا علی .

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,382
16
38
لنگرود
نه خودتون نمیتونین به php.ini دسترسی داشته باشید چون هاست اشتراکی هستید یحتمل

البته از طریق htaccess هم رو بعضی سرورها جواب میده رو بعضی ها هم نمیده .


کد:
php_value upload_max_filesize 100M
php_value post_max_size 100M
php_value max_execution_time 3000
php_value max_input_time 3000
کد بالا رو تو .htaccess بریزید و تست کنید اگه کار نکرد یا سایت با مشکل مواجه داد همون از طریق تیکت به هاستینگ اقدام کنید

معمولا هم اگر اطلاع بدید به میل خودتون تنظیم نمیکنن که بخوای ببینید چقد خوبه . اما با توجه به سرعت دانلود و آپلود ایران فک کنم 100 مگ و تایم اوت 2 ساعت خوب باشه .

 

SAJDEHGAR

تازه وارد
17/6/13
79
0
6
داداش دمت گرم

اقدام میکنم از طریق تیکت نتیجه رو بعدش در این جا هم میگم !

از طریق کد بالا خطا اینجاد میشه : Internal Server Error 500 .

خیلی لطف کردی .

 

SAJDEHGAR

تازه وارد
17/6/13
79
0
6
داداش سلام

خسته نباشی

با مدیرت هاست تماس گرفتم : جالب هم جواب دادن ! این رو برای دوستان میزارم که بدونن از طریق سی پنل هم میشه تنظیمات حجم فایل رو کنترل کنن !

کاربر گرامی؛شما از طریق ساخت یک فایل با نام php.ini و درج تنظیمات مربوطه، می توانید این کار را انجام دهید.

در اینترنت جستجو نمایید.

و یا از طریق گزینه ی Selcet PHP Version در کنترل پنل هاست می توانید نسبت به تغییر تنظیمات اقدام نمایید.

گزینه ی Selcet PHP version را کلیک نمایید.

در صفحه ی باز شده، نسخه ی PHP را از native(5.3) به 5.3 تغییر دهید.

سپس set as current را کلیک نمایید.

بر روی دکمه Switch To PHP Extensions کلیک نمایید.

گزینه های زیر را با کلیک بر روی اعداد جلوی آنها و تأیید با Apply تنظیم نمایید:

upload_max_filesize

post_max_size

max_execution_time : باید بر روی 300 تنظیم شود.

سپس بر روی save کلیک نمایید.
من چون نمی دونم چی باید داخل فایل php.ini بنویسم و کجای قرارش بدم !!!! پس راه حل دوم رو انتخاب کردم و حجم فایل رو روی 1 گیگ و زمان رو روی 300 قرار دادم اما زمان آپلود فایل بازهم همون خطای http رو در ورد پرس میزنه !

و گفتم شاید این فلش آپلود وردپرس کمی گیر داشته باشه از طریق " بارگذار مرورگر " اقدام کردم ولی این خطا رو میده !

The connection was reset

تا که فهمیدم مشکل از کجا آب میخوره که این هم مزاحم شما میشم :

داداش من افزونه All In One WP Security رو نصب کره دارم ! همش پیش فرض فعال بود غیر فعالش کردم ! آپلود کامل انجام میشه ! لامصب مخم رو کار گرفته بود !!

حالا داداش این افزونه در کدوم قسمتش حجم فایل کنترل میکنه ؟

خیلی مخلصیم .

 

SAJDEHGAR

تازه وارد
17/6/13
79
0
6
سلام

دادا آخر فهمیدم چه طوری باید این مشکل لامصبی رو حل کرد ! !!!!

برای این موضوع در فایل PHP.INI که باید پوشه اصلی باشه که ورد پرس در اونجا نصب شده برای من به صورت پیش فرض در پوشه public_html نصب شده است : یک فایل به همین اسم میسازیم : به این اسم و دستورات زیر رو در داخلش بنویسید :


کد:
post_max_size = 50M
upload_max_filesize = 50M
دیگه برای من مشکلی وجود نداشت : حجم هم 50M یعنی همون 50 مگ که متناسب با نیازتون ردیفش کنید !

دادا اگر چیز دیگه ای لازم هست که اضافه کنیم لطف کن و بگو .

این رو هم نوشتم جهت تشکر از این دوست عزیز که همیشه پاسخ گو سوالات ما هست .

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,382
16
38
لنگرود
شرمنده داداش یکی دو روزی نتونستم بیام انجمن .

الان مشکل حل شده دیگه ؟ مشکلی که نیست ؟

 

SAJDEHGAR

تازه وارد
17/6/13
79
0
6
شرمنده داداش یکی دو روزی نتونستم بیام انجمن .الان مشکل حل شده دیگه ؟ مشکلی که نیست ؟
سلام داداش !

شرمنده من هم این چند روز درگیر بودم ! متاسفانه من نمیدونم چرا بازم گیر میکنه ! یعنی باید در زمان آپلود حجم های زیاد حتما این افزونه All In One WP Security رو غیر فعال کرد ! و بعد از اپلود دوباره فعالش کرد !

یاعلی ...

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,382
16
38
لنگرود
افزونه های امنیتی وردپرس ؛ اکثرا روی .htaccess تغییرات ایجاد میکنن بخاطر همین باعث این اتفاقات میشن