خطا در فایل plugins\woocommerce\includes\class-wc-post-data.php on line 66

ocean896

تازه وارد
Fatal error: Call to undefined function wp_using_ext_object_cache() in C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\plugins\woocommerce\includes\class-wc-post-data.php on line 66

سلام دوستان من تازه عضو فروم شما شدم و بسیار خوشحالم که این فروم قدرتمند رو پیدا کردم .

وو کامرس اخرین ورژن و نصب کردم فارسی سازش رو نصب کردم تنظیمات رو انجام دادم اومدم بخش محصولات وقتی میخام محصولی اضافه کنم یا ادیت کنم پس از انتشار با این خطا روبرو میشم . لطفا راهنمایی کنید .تشکر

نکته اینکه من روی لوکال هاست مشغول فعالیت هستم .

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
شما باید از xammp استفاده کنید. احتمال زیاد شما دارید از wammp استفاده می کنید یا اینکه ورژن xampp شما قدیمی است.

ocean896

تازه وارد
والا من از xammp استفاده میکنم ورژنش هم جدیده این پیغام داره به خط 66 فلان فایل php اشاره میکنه لطفا پیغام رو دوباره مطالعه کنید سپاس

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
مطمئنا از نسخه php هست. اگه با آخرین نسخه xampp کار نکرد. از یه نسخه قبل ترش استفاده کنید. همچنین بهتره وردپرس رو مستقیما داخل htdocs نصب کنید نه داخل پوشه wordpress.

از این نسخه استفاده کنید.

ocean896

تازه وارد
من نسخه 1.8.3 الان نصب دارم فکر میکنی باید عوض بشه ؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
احتمالا نسخه وردپرس شما پایینه...

از اخرین نسخه وردپرس استفاده کنید

ocean896

تازه وارد
من اخرین نسخه فارسی ورد که داشتم رو نصب کردم 3.5.1

ایا جدیدترش هست ؟

و ایا باید اخرین ورژن انگلیسی رو برای رفع مشکلم نصب کنم ؟

ocean896

تازه وارد
البته من مثل شما وارد نیستم اما این پیغام داره به ی فایل php در پوشه افزونه ووکامرس ایراد میگیره بازم فکر میکنید به xammp و wordpress مربوط میشه احتمال داره از نتطیمات php باشه و با تنظیمات حل بشه ؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اخرین نسخه وردپرس 4 هست...

دوست عزیز! لطفا قوانین این تالار رو رعایت کنید و پشت سر هم تاپیک نزنید...

بالا