خطا در پلاگین پیامک ووکامرس فارسی

saman.mofidy

تازه وارد
سلامخسته نباشیدمن چند وقت پیش افزونه "پیامک ووکامرس" رو نصب کردم و به وبسایت 0098SMS.COM متصل شدم اما در زمان ارسال پیامک از داخل پنل ووکامرس پیغام خطای " ارسال پیام با مشکل مواجه گردید. لطفا شماره دریافت کننده یا تنظیمات سیستم پیام را بررسی کنید !" رو بهم میده ، با پشتیبانی سایت 0098SMS هم حرف زدم و گفتن همه تنظیمات درسته باید با شما مشورت کنم ، همه اطلاعات ورود مثل نام کاربری و رمز و شماره ارسال پیامک رو هم درست وارد کردم ، با پشتیبانی هاستینگ هم حرف زدم و گفتن هاست مشکل نداره و اجازه های لازم رو میده به پلاگین (شرکت میهن وب هاست) و گفتن که با پشتیبانی سازنده پلاگین باید صحبت کنم!

لطفا راهنماییم کنید که چیکار کنم این مشکل حل بشه...

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
از ابتدای نصب ، چنین مشکلی وجود داشت؟

sazechoobgil

تازه وارد
با سلام. من هم مدتی است که از این افزونه استفاده میکردم و به خوبی کار میکرد. حدود چند وقت است که پیام ارسال نمیکند. تمامی تنظیمات را دوباره بررسی کردم درست بود. موضوع را با هاست مطرح کردم گفتند مشکلی از آن سمت نیست.
بعد از ارسال پیام در قسمت ارسال پیامک پیغام “خطا: ارسال پیام با مشکل مواجه گردید. لطفا شماره دریافت کننده یا تنظیمات سیستم پیام را بررسی کنید !” میدهد.
شماره هم درست است همان شماره خودم است که قبلا همیشه اس ام اس های ارسالی را دریافت میکرد.

بالا