خطا "پایگاه داده MaxMind GeoIP وجود ندارد" و shortcode

karimi48

تازه وارد
سلام

من ووکامرس رو نصب کردم، تو بخش وضعیت سیستم چند تا ارور داره اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:

1- پایگاه داده MaxMind GeoIP وجود ندارد. آدرسی هم که داده رفتم ولی باز نشد آیا فیلتره یا جزو تحریمهاست؟ چطور میتونم دانلود و نصب کنم.

2- برگه های سبدخرید، تسویه حساب و حساب کاربری short code ندارند. چطور می تونم درستشون کنم؟

3- سایت اصلی من با وردپرسه و از افزونه ووکامرس استفاده می کنم ولی فروشگاه ظاهر زیبایی نداره میتونم پوسته جداگانه برای فروشگاه داشته باشم؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Qalekhani

قلعه‌خانی
1- پایگاه داده MaxMind GeoIP وجود ندارد. آدرسی هم که داده رفتم ولی باز نشد آیا فیلتره یا جزو تحریمهاست؟
از قسمت پیکربندی > تنظیمات همگانی، گزینه "مکان پیشفرض مشتری" رو در حالت "بدون مکان پیشفرض" انتخاب کنید.

2- برگه های سبدخرید، تسویه حساب و حساب کاربری short code ندارند. چطور می تونم درستشون کنم؟
اول برگه های ووکامرس رو پاک کنید. بعد به این مسیر برید و از قسمت نصب برگه های ووکامرس، مجدداً برگه ها رو ایجاد کنید.

wp-admin/admin.php?page=wc-status&tab=tools

3- سایت اصلی من با وردپرسه و از افزونه ووکامرس استفاده می کنم ولی فروشگاه ظاهر زیبایی نداره میتونم پوسته جداگانه برای فروشگاه داشته باشم؟
مگر به صورت مستقل یک وردپرس دیگه نصب کنید (مثلاً در دایرکتوری shop یا سابدامین shop) و اونجا قالب فروشگاهی مدنظر رو آپلود کنید.

بالا