خواسته کوچیک من از ووکامرس؛ لطفا کمک کنید

emoradi

تازه وارد
سلام دوستان. من در مورد چند تا چیز همه جا سرچ کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم. نمی دونم اگه ووکامرس این چند تا امکان رو نداره، پس اصلاً به چه درد می‌خوره و چطور تا الآن کسی گزارش نداده و براش افزونه ای ساخته نشده!!

خواسته من از سایتی که می خوام با ووکامرس بالا بیارم اینه که:

بعد از کلیک روی «افزودن به سبد خرید» دو تا گزینه جلوی مشتری بیاد. یکی خرید آنلاین (که در صورت انتخاب این گزینه 5 درصد تخفیف در قیمت لحاظ بشه و 10 هزار تومان هم پول پست خود به خود به قیمت اضافه بشه) دوم خرید پستی (که در صورت انتخاب این گزینه از طریق وب سرویس سفارش رو در پنل فروتل من ثبت کنه)

آیا چیز به این کوچیکی از طریق ووکامرس قابل انجام هست یا نه؟

البته می دونم افزونه فروتل برای ووکامرس هست و افزونه پی لاین و جهان پی و... هست ولی اولا فروتل کار نمی کنه و پیغام خطا میده ثانیا درگاه های بانکی نمیشه براشون تخفیف زد و پول پست بهشون اضافه کرد.

emoradi

تازه وارد
ظاهراً خواسته من خیلی بزرگ‌تر از توان ووکامرس بود و به این کوچیکیا هم نبود!!

emoradi

تازه وارد
برای بخش تخفیف خرید آنلاین یه پلاگین پیدا کردم که بر اساس روش پرداخت می شه تخفیف روی قیمت اعمال کرد.

تنها پلاگینی که تو این زمینه برای ووکامرس نوشته شده.

ولی برای من کار نکرد. هر روش پرداختی رو که می زنم قیمت هیچ تغییری نمی کنه

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
ببینید ، برای بحث هزینه ی پستی ، در حال کار هستیم. ان شا الله بزودی ارائه میشه

مبحث تخفیف در خرید ، چیزی یافت نکردم

emoradi

تازه وارد
خب این پلاگین که من معرفی کردم دقیقا برای تخفیف در خریده. اگه کار کنه دقیقا همون چیزیه که من می خوام. یعنی وقتی مشتری روش پرداخت رو درگاه بانکی انتخاب کنه خودبه خود درصدی تخفیف بر روی قیمت اعمال می کنه.

ولی برای من و قالب من کار نکرد. حالا اگه شما تست کنید و برای شما کار کنه بد نیس برای معرفی.

erfkmd

کاربر عضو
سلام

رو امحتان کردید؟

همچنین افزونه های 

Cart Deals for WooCommerce

Pricing Deals for WooCommerce

بالا