دانلود رایگان پلاگین premium seo pack v1.7

hharddy

کاربر عضو
همیشه سئو و بهینه سازی سایت یکی از دغدغه های اصلی مدیران وبسایت ها بوده است و باتوجه به افزونه های زیادی که برای وردپرس در زمینه سئو می باشد انتخاب سخت نسبتا دشوار است ولی با پلاگین SEO PACK V1.7 دیگر خیالتان از بابت بهینه بودن وبسایتتان راحت است افزونه ای قدرتمند وفوق العاده کاربردی که طرفداران زیادی دارد.

در محتوای دانلودی لایسنس افزونه هم موجود می باشد

HNBeB4q.jpg
Snapshot_2014-07-10_132115.png

آخرین ویرایش توسط مدیر:

baxair2

Banned
اینم نسخه جدیدش

skyiran

کاربر عضو
اینم نسخه جدیدش
سپاس. نصب کردم ولی متاسفانه از تنظیماتش چیزی متوجه نشدم . ی خورده هم بهم ریخته بود

baxair2

Banned
این برای rtl به هم ریخته اس.

برای وردپرس انگلیسی مشکلی نداره.

اگه دوستان همت کنن ترجمش کنن لنگه نداره

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
داخل مدیریتش با کلیک راست سورسشو ببینین . ببینن اصن فایل استایل rtl فراخونی شده یا نه .

اگه نشده بود از پوشه خود افزونه محتویات rtl رو کپی کنین و آخر استایل افزونه اضافه کنین . بعد f5 بزنین

mohammadi2045

تازه وارد
همیشه سئو و بهینه سازی سایت یکی از دغدغه های اصلی مدیران وبسایت ها بوده است و باتوجه به افزونه های زیادی که برای وردپرس در زمینه سئو می باشد انتخاب سخت نسبتا دشوار است ولی با پلاگین SEO PACK V1.7 دیگر خیالتان از بابت بهینه بودن وبسایتتان راحت است افزونه ای قدرتمند وفوق العاده کاربردی که طرفداران زیادی دارد.در محتوای دانلودی لایسنس افزونه هم موجود می باشد

HNBeB4q.jpg
Snapshot_2014-07-10_132115.png

سلام

خواهشا نحوه فعال سازی شو بهم بگید من نمیدونم چجوری از لایسنسش استفاده کنم . :77:

engineering7

تازه وارد
سلام به همه دوستان

من کلی گشتم و یک آموزش ویدیویی فارسی برای افزونه پریمیوم سئو پک نسخه 2.0.3.5 پیدا کردم.
به من که کمک زیادی کرد توی تنظیمات این افزونه.
خواستم خبر بدم فقط
اینم لینکش:

بالا