دانلود محصول فقط برای کاربری که خرید کرده

sharifreza

تازه وارد
سلام

من میخوام وقتی لینک برای کاربر ارسال میشه و در اختیارش قرار داده میشه فقط خودش بتونه اون رو دانلود کنه و اگه کپی کرد و به کاربر دیگه ای داد که این محصول رو نخریده باشه، اون کاربر نتونه دانلود کنه.

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

Tiny

کاربر عضو
فکر نکنم تفزونه ای این امکان رو داشته باشه ولی درز افزونه دانلود به ازای پرداخت می تونید انتخاب کنید که لینک دانلود مستقیم نباشه و تا چه مدت پس از خرید کاربر فعال باشه.

MohammadQ

کاربر عضو
سلام

من میخوام وقتی لینک برای کاربر ارسال میشه و در اختیارش قرار داده میشه فقط خودش بتونه اون رو دانلود کنه و اگه کپی کرد و به کاربر دیگه ای داد که این محصول رو نخریده باشه، اون کاربر نتونه دانلود کنه.

این عمل کمی مشکل هستش ، باید با یه آی پی خاص بشه دانلود کرد اما چون آی پی اکثر کاربر ها داینامیک هست عملا غیر ممکن است ، مگر آنکه فقط در صورت ورود بتونه دانلود کنه و فقط هر کاربر بتونه از یه سیستم آنلاین باشه ، من همچین افزونه ای ندیدم !

اما با محدودیت روز و تعداد دانلود میتونید از افزونه EDD استفاده کنیده .

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام

خود edd دقیقا به صورت پیشفرض همینطوریه .....

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

به تاپیک edd یه نگاه بندازید و حتما مستندات رو مطالعه کنید. احتمالا یه نقطه رو درست پیکربندی نکردید . ضمنا برای استفاده بهینه از این افزونه از قالبهای هماهنگش استفاده کنید.

موفق باشید

hannanstd.ir

نه من امتحان کردم و بدون وارد شدن هم امکان دانلود محصول هست.
شما با همون کاربری که میگید لینک رو در مرور گر دیگه بزنید تست کنید ... یعنی :

به صورت مهمان وارد سایت بشید و بدون ورود به سایت با موزیلا خرید کنید .

حالا لینک خرید رو در مرورگر کروم باز کنید ببینید دانلود میشه؟

i3ooter

کاربر عضو

با سلام؛

منظور دوستمون فکر کنم لینک مستقیم هست ( لینک هایی که از سرور برای دانلود قرار میدیم )

مثلا: dl.google.com/name.zip

sharifreza

تازه وارد

امتحان کردم و بله... دانلود میشه.

hannanstd.ir

خب پس شما لینک دانلود رو به صورت دستی وارد کردید ... و از طریق خود edd آپلود نکردید ...

saji051

کاربر عضو
سلام

دوست عزیز من با افزونه های فروشگاهی ووکامرس کار کردم همچین امکانی در اختیار کاربر قرار میده که بتونه محدودیت برای دانلود فایل بزاره و...

به عکسی که براتون پیوست میکنم دقت کنید زمانیکه محصول جدید به فروشگاه ووکامرس اضافه می کنید این گزینه ها وجود داره.

امیدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم.

uvj_screen_shot_2015-09-30_at_6.50.47_pm.png

بالا