دانلود نشدن فایل ها از اسکریپت FileHosting 3.1

-MoHANDeS-

تازه وارد
با سلام

روز بخیر

من اسکریپت فایل هاستینگ ورژن 3.1 رو به تازگی نصب کردم.

تقریبا همه چی خوبی به جز یک چیز

کاربران رایگان و غیر عضو نمیتونن فایل دانلود کنن!!

این پیام رو میده :

You must be registered for see images attach

ممنون میشم کمک کنید بگین مشکل چیه.

در ضمن اگر اسکریپتی بهتر از این سراغ دارید لطفا بگید(حتما کاربران پولی داشته باشه)

میخواستم از XFileSharing استفاده کنم که خیلی گرونه.

با تشکر

-MoHANDeS-

تازه وارد
کسی نیست پاسخ بده ؟

کل سایتم خوابیده.

کمک کنید لطفا.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
دوست عزیز. لطفا قوانین رو مطالعه کنید. برای دریافت پاسخ باید 24 ساعت صبر کنید!

شما دانلود منیجر رو غیر فعال کن حل میشه...

-MoHANDeS-

تازه وارد
دوست عزیز. لطفا قوانین رو مطالعه کنید. برای دریافت پاسخ باید 24 ساعت صبر کنید!شما دانلود منیجر رو غیر فعال کن حل میشه...
شرمنده، کل سایت خوابیده بود، معذرت میخوام که قوانین رو نقض کردم

خب باید چکار کنم تا کاربران غیر عضو و رایگان هم بتونن از دانلود منیجر استفاده کنن ؟

-MoHANDeS-

تازه وارد
خب باید چکار کنم تا کاربران غیر عضو و رایگان هم بتونن از دانلود منیجر استفاده کنن ؟
خب 24 ساعت گذشت!

کسی نیست جواب این بخت برگشته رو بده ؟!

در ضمن ممنون میشم بگید این ارور هم چی میگه

You must be registered for see images attach

چه مشکلی ایجاد میکنه ؟

من چکار باید بکنم

ممنون

Ehs@n

کاربر عضو
مشکل اولت رو نمی دونم چون با این اسکریپت تا به حال کار نکردم ولی عکس اروری که گذشاتی مربوط میشه به محدود بودن مقدار مجاز آپلود!

مثلا تو این اروری که عکسش رو دادی نوشته مقدار مجاز برای آپلود 500 مگابایت ه !برای افزایش این مقدار (اگه اشتباه نکنم) باید به هاستینگ بگی که محدودیت رو برداری!

2- تو خود اسکریپت هم باید چنین گزینه ای باشه که بشه باهاش مقدار فایل مجاز برای آپلود رو افزایش داد!

البته یه احتمال دیگه هم میدم و اونم این که مقدار حجم مجاز برای دانلود روی 500 مگابایت باشه که در اینصورت باید در خود اسکریپت این مقدار رو تغییر داد

-MoHANDeS-

تازه وارد
مشکل اولت رو نمی دونم چون با این اسکریپت تا به حال کار نکردم ولی عکس اروری که گذشاتی مربوط میشه به محدود بودن مقدار مجاز آپلود!مثلا تو این اروری که عکسش رو دادی نوشته مقدار مجاز برای آپلود 500 مگابایت ه !برای افزایش این مقدار (اگه اشتباه نکنم) باید به هاستینگ بگی که محدودیت رو برداری!

2- تو خود اسکریپت هم باید چنین گزینه ای باشه که بشه باهاش مقدار فایل مجاز برای آپلود رو افزایش داد!

البته یه احتمال دیگه هم میدم و اونم این که مقدار حجم مجاز برای دانلود روی 500 مگابایت باشه که در اینصورت باید در خود اسکریپت این مقدار رو تغییر داد
ممنون از پاسختون

اما فکر نمیکنم به درستی به مشکل اشاره کرده باشید!

اون 500 مگ مقدارد حجم مجاز برای آپلود فایل ها توسط کاربران هست که از خود اسکریپت قابل ویرایشه و مشکلی نداره

اما تو این ارور میگه : مقدار حجم فولدر tmp برابر 1,943,040 میباشد، در حالی که حجم آپلود مجاز 500 مگ هست.

سوال اینه که حجم پوشه تی ام پی چه ربطی به مقدار مجاز آپلود داره ؟! (مثلا فایل php.ini در سرور مرتبطه با مقدار حجم مجاز آپلود و باید ویرایش بشه، که البته ویرایشش هم کردم و مشکلی نیست)

و الان من باید حجم پوشه تی ام پی رو کم کنم یا زیاد ؟

-MoHANDeS-

تازه وارد
این تاپیک رفته صفحه هفتم، اما هنوز جوابی داده نشده!!

و یک مشکل دیگه هم هست

گاهی وقتی کاربر فایل رو انتخاب مکینه و روی شروع آپلود کلیک میکنه، کلا بسته میشه مرورگر

چرا ؟!

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
من روی هاست تست کردم! مجدد

مشکلاتی که میگید رو ندارم... با این حال این نسخه بدون مشکل نیست (به دلیل نال بودن)

-MoHANDeS-

تازه وارد
من روی هاست تست کردم! مجددمشکلاتی که میگید رو ندارم... با این حال این نسخه بدون مشکل نیست (به دلیل نال بودن)
ممنون

اما منم می پرسم اگه حجم فایل tmp کم باشه، مگه چه مشکلی ایجاد میکنه ؟!

بالا